Sezona lova na vintage trofeje odprta!

V Cafe Metropolu v Ljubljani se je pričel največji vintage in second-hand dogodek doslej.

25. 8. 2011

Pod okriljem Vintage Vikenda, ki že dve leti premika meje in spreminja pogled na rabljena oblačila in modne dodatke, se je zbralo še sedem razstavljavcev, ki jih navdihuje tovrsten stil.

V sodelovanju z Miss Vandelej, Emo Bavcon, 2nd Chance, Diva's Vintage Galerijo, Aka Neon Vintage Jewelry, Ab Fab, Atelier Indevin, bodo zagretim lovcem na unikatne nošene kose še do 26. avgusta ponudili izbor cele vrste vintage trofej.

Kaj se je dogajalo na odprtju?

Marsikaj.

Mična dekleta, oblečena v izbrane kose iz prodajne kolekcije so se sprehajal med obiskovalci, odprla se je fotografska razstava mladega obetavnega fotografa Anžeta Vrabla, ki bo do nadaljnjega krasila Cafe Metropol. Veliko deklet se je s pomočjo vizažistke in neumornega frizerja Vilija Kodermana za en večer spremenile v vintage dive.

Za filmske sladokusce so v Kiberpipi poskrbeli za dva filma in sicer za Charade z Audrey Hepburn in Careyem Grantom v glavnih vlogah, po njem pa je sledila bizarna fetiš grozljivka iz šestdesetih z naslovom Bloody Pit of Horror.

Ves dogodek so spremljali glasbeni ritmi DJ-seta The Love aBear in Loutseau.

Bilo je pestro, kar trlo se je zadovoljnih obiskovalcev in večina med njimi je z dogodka odšla z novim-starim oblačilnim kosom.

A brez skrbi, organizatorji zagotavljajo, da bo veselo tudi danes in jutri.

Danes ob 19. uri lahko pod taktirko Fashion.si Chick Boutique izmenjate oblačila, ki so vam iz tega ali drugačnega razloga obvisela v omari, z oblačili drugih obiskovalcem swap zabave. Dogodek bo potekal v Kiberpipi, za vzdušje pa bo poskrbel Fashion.si DJ. V Cafe Metropolu bodo od 16. ure dalje polno založene stojnice, na katerih, zagotavljajo organizatorji, bodo vsak dan sveži kosi. Vintage Vikend ReTroFejo lahko obiščete še do jutri, 26. avgusta, ko organizatorji obljubljajo zabavo presenečenja.

Veselo plenjenje po lovišču Vintage Vikenda!

Besedilo: Tjaša Gračner, foto: Ana Hribar in VintageVikend