Seksi nogometna evforija

Z novo, športno izzivalno kolekcijo spodnjega perila Little Kiss bo lepšemu spolu nogomet še bližji ;)

9. 12. 2009

Poleg dosedanje ponudbe dresov, majic, skodelic, ur in raznih drugih spominkov, ki so iz madridskega Reala naredili najbogatejšo nogometno moštvo na svetu, bodo zvesti navijači kraljevega kluba odslej svojim boljšim polovicam lahko podarili še nove modele seksi in ženstvenega spodnjega perila s fotografijami njihovih idolov, kot sta na primer Portugalec Cristiano Ronaldo ali Brazilec Kaka.

V prodaji že marca

Klub je namreč sklenil pogodbo s tekstilnim podjetjem Little Kiss, ki bo proizvajalo spodnje perilo, prvi primerki pa bodo v prodaji že marca.

Kolekcija bo imela tri različne stile – športni stil bodo zaznamovali črni in beli bombažni kompleti, bombažne hlačke in modrčki, za izzivalni stil bodo poskrbele fotografije igralcev in njihovih nogometnih uspehov, ženstveni stil pa bodo sestavljali črni kompleti iz svile in čipk.

Spodnje perilo bo mogoče kupiti v uradnih prodajalnah madridskega Reala ali jih naročiti po internetu, ker je proizvodnja šele v začetni fazi, pa cena za zdaj še ni znana.

Nogomet je velik posel

Kraljevi klub letno le od prodaje raznih izdelkov z logotipom kluba zasluži več kot 66 milijonov evrov. Za veliko večino tega zaslužka se lahko zahvalijo prav prodaji dresov igralcev, zato sploh ni čudno, da klub vlaga astronomske vsote za nakupe zvenečih nogometnih imen, kot so Beckham, Ronaldo in Kaka.

Vir: Lea