Še zmeraj nosiš leče, ker še nisi spoznal-a, da so korekcijska očala modni dodatek?

Naj te potolažimo, da korekcijska očala že dolgo niso več zaščitni znak »piflark« in »geekov«, ampak so se skozi evolucijo modnih blagovnih znamk, kot je tudi Laibach & York, razvila v skorajda obvezen modni dodatek.

1. 3. 2017 | Promocijsko sporočilo

Očala kot modnega dodatka se dandanes poslužujejo tudi tisti posamezniki brez dioptrije!

Vauu, personalizirana očala z ročno vgraviranim imenom!

Še zmeraj misliš, da tvoj obraz ni prave oblike in da ti nobena očala ne pašejo? Kaj pa če se prepustiš, da ti v Design optiki pomagajo strokovnjaki, medtem pa si prihraniš mirne živce?

Tako se je prepustila tudi Nastja Breg, lepotica pod krinko, ki se skriva v digitalnem svetu, vendar ji moda kar ne da miru. Z Blažem Oberčem sta najprej pri oftalmologinji opravila meritve dioptrije in očesnega pritiska, nato pa izbrala korekcijska očala pod blagovno znamko Laibach & York, v celoti narejena po meri in izdelana v Sloveniji, bolje rečeno, pod budnim Blaževim očesom. Nastja pravi, da so bila očala izdelana izjemno hitro, obenem pa jo je pričakalo še presenečenje, ko je odprla škatlico z očali!
Blaž ji je pripravil personalizirana očala z ročno vgraviranim imenom in z oznako »Narejeno v Sloveniji«!

Očala se morajo prilegati tvojemu obrazu

Tudi ti lahko optimiziraš svoj outfit in si privoščiš korekcijska ali sončna očala, ki se bodo popolnoma prilegala tvojemu obrazu. Imaš velik nos? izberi nekoliko večje okvirje, ovalne ali okrogle oblike! Imaš okrogel obraz? Bi preizkusil-a kvadratna ali pravokotna očala? Nastja ima srčast obraz, zato ji najbolj pristajajo mačja očala! In zapomnite si, lahko so sončna ali navadna, z dioptrijo ali brez. Očala že dolgo ne služijo zgolj zaščiti pred soncem ali izboljšanju vida, temveč so modni dodatek, pa čeprav včasih samo počivajo v laseh. Kar pa je še pomembneje, poskrbite, da boste z njimi svet videli jasno!