Še vedno je IN velika

Torbe so tudi to jesen velike in prostorne, zato so obvezen pripomoček vsake Cosmo bejbe, ki vanjo lahko spravi čisto vse!

10. 9. 2007

Zakaj nikakor ne gre iz mode?

Že nekaj sezon je velika torba številka ena v modnem svetu. In verjetno ni treba posebej pojasnjevati, zakaj! Zaradi svoje praktičnosti, vendar! Moderna ženska je vedno pripravljena na nepredvidljive situacije, ki se lahko pripetijo v vsakem trenutku, zato je prav, da si v pripravljenosti vedno tudi ti!

Kdaj se veliki torbi raje izogniti?

Velika torba se poda skoraj k vsaki opravi – poudarek, na skoraj vsaki! Če imaš na sebi večerno oblekico, v kateri bi bila rada videti bolj krhko, ti veliko torbo odsvetujemo – bolje ti bo pristajala manjša torbica, v katero boš spravila le najnujnejše pripomočke.

Če spadaš med dekleta manjše rasti, moraš prav tako paziti pri sami velikosti torbice. Medtem ko si lahko visoka ženska brez skrbi privošči gromozansko torbico, morajo tiste malce manjše paziti na izbor, prevelika torba namreč lahko še dodatno pomanjša tvojo postavo.

Torbica v torbici

Zagotovo si se že srečala z nepreglednim brskanjem po veliki torbi, ko si nujno rabila ključe, pa jih nikakor nisi našla. Rešitev pa je na dlani. V veliki torbi boš imela vse urejeno, če boš vanjo postavila manjše torbice, ki bodo delovale kot predali v omari. Preprosto, kajne?

Široka paleta

Kakšno boš izbrala zase, je odvisno od vsebine tvoje omare. Na srečo je modelov velikih torb danes ogromno, prav tako je veliko naravnih in umetnih materialov, med katerimi lahko brez večjih težav najdeš takšno, ki bo zadovoljila tvoj okus in pristajala tvojemu že utečenemu slogu.

Pobrskaj po spletu

Na spletni strani Handbag najdeš vse mogoče teme o torbicah, najbolj zanimiv pa ti bo zagotovo pregled 40 najbolj vročih modelov. Ni vrag, da ti kateri od njih ne bi padel v oko!