Se v kopalkah ne počutiš prijetno? Potem je TA 👇🏼par popoln zate (in tako zelo kjuuuut!)

Najprej: čudovita si in v kopalke boš skočila kljub nepopolnostim, ker boš tako postala še bolj samozavestna. Da pa ti bo lažje, predlagamo tole ... 👇🏼.

Se v kopalkah ne počutiš prijetno? Potem je TA 👇🏼par popoln zate (in tako zelo kjuuuut!) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2019

Skoraj nobena izmed nas preko leta ne odšteva dni, da bo svetu spet lahko pokazala neretuširano različico svojega telesa v kopalkah. Nekatere smo malo špehcaste, druge malo koščene, polne smo strij, celulita, modric in vraščenih dlak. Ni res? Vse je res, saj vemo! 😂

No razen tistih popolnih insta manekenk, ki si lahko privoščijo vsakodnevne lepotne tretmaje, imajo čas, da popoldne namesto obešanju perila posvetijo foto obdelovanju obsega svojega pasu in imajo tudi sicer to srečo, da jih svet gleda skozi filter namišljene popolnosti.

Ampak k sreči te insta punce ne bo na tvoji plaži (ker zares ne obstaja), zato se sprosti in se sleči, saj je zunaj vroče kot v peklu.

Ker pa razumemo, da ni prijetno, če te pomanjkljivo oblečeno gleda cela plaža, imamo zate trik ... Obleci prikupne kopalke, ki ustvarijo optično prevaro ter poglede namesto na tvoja stegna povlečejo nase. 

Našle smo prikupne kopalke, ki pristajajo čisto vsem postavam. Še posebej pa tvoji ;)

Retro kopalke z visokim pasom so bile že davno tega zaščitni znak slovite Maryln Monroe. Visoke hlačke bodo skrile tvoj trebušček in ustvarile vtis peščene ure na tvojih bokih.

Super pa je tudi njihov zgornji del, s katerim se lahko igraš na sto in en način. Odvisno od tega, kaj želiš na svojem telesu poudariti ali skriti. Če želiš zožiti svoja ramena, posezi po spuščenih volančkastih rokavih. Če imaš bujno oprsje, ga pokaži z bikini modrčkom, eksperimentiraš pa lahko tudi z barvami in vzorci.

Cosmo ti priskoči na pomoč, kakšen model izbrati ...

L A B O D K A

Kopalke Manzara,  29.90 €

Kako noro kjut + seksi, kajne? S temi kopalkami bo vse videti na svojem mestu, četudi tvoje telo ni videti tako kot telo dekleta na fotografiji. Obljubimo.

A L A D I N O V A  P R I N C E S A

Kopalke Amazon, 11.50 €

Kdo pravi, da žamet in morje ne gresta skupaj? Tvoja zdrava pamet? Ne boš verjela, a žametne kopalke se hitro posušijo. Čeprav verjamemo, da boš v takšnih kopalkah raje paradirala na večerni zabavi ob bazenu, kot s fantom tekmovala v 'delfinu'. 

T R O P S K A  Ž U R E R K A

Kopalke Oysho, 19.99 €

Te kopalke zakrijejo vse in zabavajo z živahnim vzorcem. Pazi le, da boš s sončno kremo dobro namazala levo ramo. Naj tvojega super videza ne uničijo opekline.

Fotografije: Promocijsko gradivo, Profimedia

Preberi še: Ko boš videla ti 2 (zelo preprosti!) pričeski, boš lase nosila samo še TAKO

Priporočamo tudi: TA poletna kolekcija na ASOSU je videti noro draga, a je v resnici zelo poceni