Se pripravljaš za poletne nakupe? Preveri, kaj bomo nosile v letošnjem poletju!

Kar naenkrat so se temperature dvignile na pravo poletje in vse v tem trenutku iščemo nove modele sandalov, natikačev in lahkotnih supergic, v katerih bomo brezskrbno uživale v toplih poletnih dneh. 

Se pripravljaš za poletne nakupe? Preveri, kaj bomo nosile v letošnjem poletju! (foto: Deichmann) Deichmann
9. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

Če se tudi ti pripravljaš na nakupe, preden se odpraviš na svoj težko pričakovani dopust, ali pa le iščeš obutev, ki bo odlično zaokrožila izbrani stil za v službo oziroma se ujemala z izbranimi oblačili za prostočasne dejavnosti, potem preveri naš izbor najlepših modelov poletne obutve za vse priložnosti. 

1. Čudovite sandale z ravno peto

Prav sandale so najpomembnejši razlog, da smo komaj pričakale temperature nad 25°C. Ravni modeli so hit letošnjega poletja in so hkrati tudi popoln izbor za tople dni, saj ponujajo neskončno udobje in svobodo. Če pa se odločiš za katerega izmed modelov iz poletne kolekcije Deichmann, bo tvoj korak poleg udobja tudi v odličnem stilu! Trendni modeli sandal z ravnimi petami so na voljo v različnih variantah, tako da lahko izbiraš med sandalami s platformo – chunky, modeli v zapeljivih pastelnih barvah ali pa se odločiš za živahnejši stil s sandalami v kovinskih odtenkih, s katerimi boš zagotovo opažena! 

2. Lahkotne platnene supergice – zmagovalke tega poletja

Platnene supergice so odlični izbor za vse, ki obožujejo bolj ležerni ali pa športni stil, zlasti v vročih poletnih dneh. Naravni materiali in lahkotna struktura bodo omogočili tvojim stopalom, da bodo zadihala in te ne bodo še dodatno grela. Ko boš torej v letošnjih poletnih dneh odšla na sprehod ali izlet, izberi obutev, s katero boš spretno lahko obvladala vsako podlago. To pa so lahko prav poletne platnene superge, ki smo jih našli v Deichmannu, saj bodo živahne barve pa tudi različni modeli navdušili vsako navdušenko nad modnimi supergicami in športnim stilom. 

3. Poletni romantični večeri v stilu

Vroče poletne večere želimo izkoristiti, da pokažemo vse prekrasne poletne modne kombinacije in seveda, čudovite odprte sandale s peto. Večerni sprehodi ob morju, postanek na koktajlu in uživanje na številnih poletnih koncertih in dogodkih so odlična priložnost, da svojo garderobo dopolniš z novim modelom sandal s petko. V Deichmannu ponujajo tako širok izbor, da se boš zares težko odločila. Sandale, salonarji ali natikači s petko v zapeljivih poletnih odtenkih te čakajo v Deichmannu!

4. Najlepše na plaži ali bazenu!

Natikači že dolgo niso rezervirani samo za domače udobje, temveč nam prekrasni modeli v različnih stilih omogočajo odličen izbor za vsakodnevne aktivnosti. Vse od športnih modelov, ki so idealni za na plažo ali bazen, pa vse do elegantnih, usnjenih modelov, ki se bodo odlično ujemali s tvojo priljubljeno poletno obleko ali modnimi širokimi hlačami. V Deichmannu lahko to poletje izbiraš med številnimi udobnimi natikači, ki jih boš lahko nosila zares prav ob vsaki priložnosti!

Vse čevlje, ki jih boš potrebovala v tem poletju, lahko poiščeš v Deichmannu po zelo ugodnih cenah. Širok izbor najrazličnejših modelov in barv te bo navdušil, saj lahko čisto vsak poišče nekaj zase. 

Preveri celotno ponudbo na spletnih straneh Deichmann, lepo pa tudi vabljena v katero od poslovalnic Deichmann po vsej Sloveniji.