Sandale za vroče poletne dni

Med najbolj priljubljene poletne čevlje gotovo sodijo sandale. Te zanima, kakšne bomo nosili letos?

Sandale za vroče poletne dni (foto: Mass) Mass
30. 5. 2022 | Promocijsko sporočilo

V novih kolekcijah obutve na mass.si te že čakajo najbolj vroče sandale, ki jih bomo nosili to poletje. Izbiraš lahko med sandalami v letos najbolj “in” barvah, v ospredju so sandale z debelimi podplati, velik hit so petke, brez dvoma pa te bodo navdušili tudi čevlji s šik detajli.  

Znova moderne ''ugly'' sandale  

Tako kot ''ugly sneakersom'' so tudi ''ugly'' sandalam napovedali, da v modi ne bodo prav dolgo, a se vsako sezono znova vrnejo na police trgovin z obutvijo. Pravzaprav so vedno bolj priljubljene, ne samo zato, ker so vroč trend, ampak tudi zato, ker so udobne in vsako leto lepše. Za “ugly” sandale, ki se lepo ujemajo z vsemi ''casual'' poletnimi stajlingi, pobrskaj v kolekcijah blagovnih znamk Dr. Martens, Replay , Buffalo  in Creator.

Sandale s platformo 

Sandale, v katerih se počutimo dobro in ki jih lahko kombiniramo na vse vrste poletnih oblačil, so naravnost popolna obutev. So tisti kos garderobe, ki je zlahka v središču pozornosti in jih zlahka kombiniramo na vsa poletna oblačila. Najpogumnejše modne navdušenke pa na primer sandale Dr. Martens nosijo tudi na nogavice. To poletje bodo zelo priljubljeni tudi narezani podplati, najdeš jih pri obutvi znamk Wrangler in Sherlock Soon.  

Barve in šik detajli

Lesketajoči se kamenčki, šik detajli, prepletanje različnih vzorcev in barv so, vsaj kar se tiče obutve, brez dvoma znak, da se je začelo poletje. Letos ženske sandale ne bodo razočarale, saj se zaradi kristalčkov in kamenčkov že na daleč lesketajo, seveda pa ne boš mogla spregledati letošnjega mega trend vzorca, bottega pletenice. V spletni trgovini Mass barvite in okrašene sandale najdeš v kolekcijah obutve Upcollection, Caprice, Gioseppo , Bugatti in Sherlock Soon. 

Vrnitev elegance

Elegantni čevlji s peto so trend, ki se je po dveh letih vrnil v vsem svojem sijaju, in letos so moderne vse vrste pet, od tankih, kvadratnih do vrtoglavo visokih in polnih. Zares čudovite modele, ki bodo lepo dopolnili poletna oblačila, najdeš pri blagovnih znamkah Tommy Hilfiger, Lauren, Guess, Liu Jo in Tom Tailor.

Trendne barve 

Letos so v trendu barve obutve, ki se ujemajo z vsem in bodo tudi poleti mega hit. Modne vplivnice, kot na primer Hajdi Korošec Jazbinšek, so osvojile sandale s peto v svetlo rjavi barvi. Ne skrivajo pa niti navdušenja nad sandalami v beli in pastelnih barvah, kot sta svetlo zelena in umazano roza.

 

Šik minimalizem

Z minimalizmom v modi nikoli ne moremo zgrešiti in za vsak modni okus obstaja popoln par minimalističnih sandalov s peto ali ravnim podplatom. Letos bomo nosile tudi minimalistične sandale s tankim podplatom v stilu japonk. V svoje kolekcije jih je uvrstila večina priljubljenih blagovnih znamk obutve na mass.si, kot so Pepe Jeans, Steve Madden in Buffalo.