VIDEO: Če boš najlonke oblačila TAKO, jih nikoli NE boš STRGALA

Tudi tebe neskončnooo frustrira dejstvo, da takoj uničiš popolnoma nov par najlonk? To je trik, za katerega si boš želela, da si ga poznala že prej!

VIDEO: Če boš najlonke oblačila TAKO, jih nikoli NE boš STRGALA (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
8. 2. 2023

Veš tisto, ko si oblekla najbolj kjuut oblekico in si res zadovoljna s svojim videzom?

Potem pa se spomniš, da moraš nase navleči najlonke, ki se bodo zelo verjetno strgale, čeprav so nove ... In zadovoljstvo hitro izgine.

Me smo že nehale šteti, koliko popolnoma super parov najlonk smo že strgale in zato smo zate našle super trik, ki ti bo pomagal v taki situaciji!

Hannah Harmelin je oboževalka mode, ki redno deli nasvete na TikToku. Tokrat je razkrila 'svoj najboljši trik za preprečevanje lukenj v hlačnih nogavicah'.

Njen trik je navdušil mnoge in celo podjetje Tights Tights Tights je njen video delilo na svoji uradni strani ter se ji zahvalilo za 'to odkritje'.

"Namesto da zgrabiš hlačne nogavice in jih vlečeš navzgor z nohti, moraš storiti naslednje. Zmoči si roke. Nato z mokrimi dlanmi povlecite najlonke navzgor. Ponovno si zmoči roke in naredi enako z drugo nogo," je pojasnila.

"Na ta način jih potegnemo, ne da bi vanje zapičili nohte in jih poškodovali," je dodala.

@tightstightstights The best tights hack thanks to @hannahharmelin 🙌🏻 #tights #tightshack #tightstip #tightstok #hosiery #legwear #hacksandtips #hacksoflife #tightslover #hosierylover #sheertights #blacktights #nylons #tightsfashion #tightsidea #tightslegs #wethands #clothestips #fashiontip #fashiontips ♬ original sound - TightsTightsTights

Preberi še: Če želiš PRIVARČEVATI, na zimskih razprodajah nujno kupi TE kose oblačil

Priporočamo tudi: Ko boš videla, kako KORISTNE so v resnici limonine PEŠKE, jih nikoli več ne bo zavrgla