So tvoje kavbojke pretesne? Našle smo TRIK, kako jih USPEŠNO razširiš (v trenutku!)

Slej kot prej se zgodi, da kupiš preozek par kavbojk ali pa se s časom ... preprosto malo razširiš. :P Takole boš stvar uredila z lahkoto. ;) 

So tvoje kavbojke pretesne? Našle smo TRIK, kako jih USPEŠNO razširiš (v trenutku!) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 4. 2020

Ne boš verjela, ampak obstajajo metode, ki ti pomagajo povečati džins hlače brez škarij, igle ali obiska šivilje. Se ti kdaj na primer zgodi, da so kavbojke, ko jih oblečeš prvi dan ožje, kot po nekaj dnevih nošenja?

In če bodo tvoje hlače še vedno tesne tudi ko boš preizkusila naš trik, se jih boš morala kot Marie Kondo znebiti, saj te bodo sicer zgolj spravljale v slabo voljo in zasedale prostor v tvoji omari.

Počepi

Eden od načinov je, da kavbojke oblečeš in v njih kakšno minuto delaš počepe. To bo raztegnilo tkanino, hkrati pa boš naredila tudi nekaj dobrega za svojo zadnjico. Ko boš končala, jih operi po navodilih, ki so označena na hlačah in posuši. Ko bodo še vlažne, jih zopet obleci, naredi nekaj počepov in se v njih sprehodi, da dobiš občutek, ali so se raztegnile. Posuši jih na ravni površini.

Likalnik

Tudi ta metoda je zelo enostavna, četudi nisi najboljša prijateljica s svojim likalnikom. Vlažne kavbojke na likalni deski razteguj z vročim likalnikom, pri tem pa kar se da napni tkanino. 

Topla voda

Ta metoda zahteva nekaj moči in je najbolj drastična, saj boš raztegovanje izvajala z lastnimi rokami. Kavbojke razprostri na tla in jih pošpricaj z vročo vodo. A naj ne bo prevroča. To lahko storiš z pršilnikom za rože ali čim podobnim. Nato stopi na del kavbojk (npr. na boke) in z rokami z vso močjo vleci drug del (npr. hlačnico). Najprej v eno smer, nato v drugo. Za pomoč lahko poprosiš osebo v bližini in jo prosiš, naj pokaže vso moč, ki jo premore. 

Fotografije: Profimedia, Giphy

Preberi še: Poglej kavbojke, za katerimi na Instagramu norijo vse zvezdnice (+ kje jih kupiš)

Priporočamo tudi: FOTO: Poglej, kako je videti frufru, ki pristoji vsem (in NE zahteva veliko dela!)