MODNA blogerka razkrila PREPROST trik, ki rokave SUKNJIČA obdrži na mestu

Bi rada imela lično zavihane rokave blazerja, pa ti neprestano polzijo dol? Blogerka Tamara ima odličen in popolnoma preprost trik, ki bo rešil tvoje težave!

MODNA blogerka razkrila PREPROST trik, ki rokave SUKNJIČA obdrži na mestu (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2020

Če si se kdaj spraševala (me se vsak dan), kako blogerkam, modelom in drugim stilskim ikonam uspe vedno izgledati kot iz škatlice, se odgovor skriva na dlani. Vse uporabljajo sila preproste trike, ki zadržijo stvari na svojem mestu. 

Rada nosiš blazerje? Potem si se zagotovo že kdaj jezila na rokave, ki kar naprej padajo dol.

Ker Cosmo dekleta obožujemo ta univerzalen kos, a imamo tudi same težave s svojeglavimi rokavi, smo se razveselile trika, ki ga je v enem izmed svojih YouTube posnetkov delila srbska modna navdušenka Tamara Kalinić, ki je bila leta 2017 tudi na naslovnici srbske izdaje Cosmopolitana. 😍

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Za svoj trik Tamara uporabi zgolj navadno gumijasto elastiko.

Se spomniš tistih pisanih gumic, ki jih je pred leti imelo skoraj vsako gospodinjstvo in smo jih (kljub temu da so namenjene vezanju živil in drugih predmetov po hiši) tlačile v lase, ko nismo našle drugega, nato pa vse skupaj zavozlale?

Excited Token Black GIF by South Park

Vemo, da nismo edine. In kljub temu, da nas na te elastike ne vežejo prav lepi spomini (khm, mogoče, ker je razvozlavanje vključevalo tudi škarje), smo vesele, da smo našle bolj prijazno možnost za njihovo uporabo.

Poišči dve večji elastiki, ki naj ne bosta pretesni.

Obleči svoj najljubši suknjič, pri katerem bi rada zavihala rokave, nato pa čez njih povezni elastiko. Namesti jo tako visoko, kot želiš, da bodo tvoji rokavi ter vse skupaj malo naberi, da zakriješ gumico. Ponovi še na drugem rokavu in že si pripravljena! 

Chris Young GIF

Enak postopek lahko uporabiš tudi za široke rokave pletenih puloverjev, ki bi jih rada nosila privihane. Za še več huuudih nasvetov, ki bodo dodali piko na i tvojemu stilu pa preveri Tamarin kanal. Psst, elastiko lahko uporabiš še na več načinov!

Poglej si Tamarin video z 10 modnimi triki:

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Poglej, kako HUDO je krilo in suknjič stilirala Nika Ambožič Urbas (Zvezde plešejo)
Priporočamo tudi: MODNI svet napoveduje: TO bo TOP obleka leta 2020 (na Asosu stane 30€!)