Po nove kavbojke Salsa jutri v Emporium – z malo sreče celo brezplačno

Kot zaprisežena ljubiteljica večno modnega jeansa boš gotovo vesela Salsa evforije, ki se že jutri obeta v Emporiumu. Ker Salsa prav te dni praznuje 20 let, bo v teku velika Salsa nagradna igra, v kateri bodo že jutri v Emporiumu podarili kar 20 kavbojk.

28. 11. 2014 | Promocijsko sporočilo

Si želiš imeti seksi ritko kot Selena Gomez, poudariti prave ženske oblike kot Nicky Minaj ali poudariti svoje adute kot Taylor Swift? Kako to lahko narediš, preveri tukaj

Natančna navodila, kako do novih Salsa jeans hlač v nagradni igri ob dvajsetletnici Salse, izveš na njihovi Fb strani, naj ti pa ob tej priliki le še povemo, da Salsa podarja tako ženske kot moške kavbojke, tako da tokrat le vzemi s sabo še svojega fanta!

Se ti ne zdi, da je skrajni čas, da najdeš idealen par kavbojk zase? Privošči si darilo in to z malo sreče kar brezplačno! Pridruži se nam jutri, 29.11., v Emporiumu in sodeluj v nagradni igri.

Nagradna igra bo potekala v vseh trgovinah Salsa:

  • EMPORIUM, 29.11.,
  • GALERIJA EMPORIUM, 4.12.,
  • PLANET TUŠ KOPER, 6.12.,
  • CITYCENTER CELJE, 13.12. 2014.

Znamka Salsa je dobro znana po vrhunskem dizajnu in revolucionarnih krojih, ki preoblikujejo postavo. Ustvarjalni in inovativni oblikovalci kavbojk Salsa kreirajo tako široko paleto modelov, da prav vsaka ženska in moški lahko najde svoj popoln par v katerem se počuti udobno, samozavestno in seksi. Tako lahko ne glede na svojo postavo ustvariš super obline, dolge noge ali seksi ritko. Samo izberi!