Razširi socialno omrežje

Tušmobil in LG sta sestavila naročniški paket, kot ga v Sloveniji še ni bilo.V paketu tušmobil15 je za simboličen1 eur na voljo telefon LG Etna 2G GW300, ki se ponaša s priročno QWERTZ tipkovnico – povej vse na dolgo in široko.

2. 11. 2009

LG Etna 2G vsekakor ponuja vse danes nepogrešljive mobilne funkcije, kot so e-pošta, zmogljiv fotoaparat, snemalnik, blutooth, predvajalnik mp3, mp4 ... Še posebej pa navduši s privlačnim dizajnom in vedno bolj nepogrešljivo QWERTZ tipkovnico, ki omogoča hitrejše in enostavnejše tipkanje. Sedaj lahko vse poveš na dolgo in široko. Poleg tega so poskrbeli, da bodo odslej tudi klepeti s prijatelji postali zabavnejši - telefon vsebuje napredno aplikacijo LiveSquare, s katero lahko na zaslon dodajaš animirane znake prijateljev, ki jih najpogosteje kličeš. Pridruži se jim v LiveSquaru!

Telefon je med mobilnimi operaterji na voljo le pri Tušmobilu, in to za 1 eur v paketu Tušmobil15, ki vključuje 100 min pogovorov, 1000 SMSov in 15 MMSov v vsa slovenska omrežja. Poleg tega so paketu dodali še 1 GB prenosa podatkov, tako da je po novem kot nalašč za prijetne in priročne chate ter za mobilno brskanje po tebi najljubših Facebooku, Myspaceu, Netlogu, ...

Torej, če smatraš SMS-je kot le eno od oblik komunikacije, premisli ponovno! Sedaj lahko s paketom Tušmobil15 in LG Etno 2G na npr. MSNju, Google Chatu ali Facebooku vse poveš na dolgo in široko.

S telefonom te bodo navdušili tudi v živo - 4.11. te pričakujejo v priljubljenem lokalu Playa v BTC Cityju, kjer Tušmobil in LG pripravljata tekmovanje v tipkanju SMSov. Najboljši si bodo priigrali najnovejšo LG Etno. S QWERTZ tipkovnico nič lažjega. Seveda jih lahko tudi kar tako obiščeš, uživaš v glasbi hišnih DJ-jev, si postrežeš z 'welcome drinkom', prigrizkom in s kakšno mikico.

Oglasno sporočilo