Obožuješ nakit PANDORA? Nekdanja zaposlena razkriva TRIKE, s katerimi boš privarčevala

Za te stvari si Pandora verjetno ne želi, da bi jih kupci vedeli. 🙊

Obožuješ nakit PANDORA? Nekdanja zaposlena razkriva TRIKE, s katerimi boš privarčevala (foto: Profimedia) Profimedia
7. 10. 2021

Si tudi ti obsedena s Pandorinim nakitom?

Nekdanja zaposlena v Pandori je razkrila nekaj svojih trikov in nasvetov, ki jih moraš poznati, da kar najbolje izkoristiš svoj nakupovalni podvig v njihovih prodajalnah.

21-letna Ellie Burnett iz Anglije je v Pandori delala eno leto in je pred kratkim postala viralna na spletu ter na TikToku, potem ko je delila svoje izkušnje z delom v prodajalni nakita.

Ellie je razkrila: »delo v Pandori je bila odlična priložnost, da se spoprijateljim z dekleti mojih let, saj je bilo to pretežno žensko okolje. Delo je ponudilo tudi dobro plačo za razmeroma prilagodljive ure."

V videoposnetkih, ki so bili objavljeni na Ellieinem Tiktok profilu in jih je delila s svojimi 22.300 sledilci, je razkrila svoje osebne izkušnje z delom v Pandori.

Razkrila je, da je kar nekaj ljudi kupilo zaročne prstane Pandora, kateri so se jim zagozdili na prstih in jih niso mogli spraviti dol, zato so se po pomoč zatekli k prodajalcem v trgovini. Ti so morali asistirati z milnico.

Priznala je tudi, da sovraži slavni prstan po imenu Princess.

Preberi še: Če nakupuješ v Zari, te bo ob naslednjem obisku šokiralo to

Iz svojih izkušenj pri delu pri Pandori je Ellie razkrila, da so bile najboljše prodaje vedno za božič. Priznala je, da je Pandora popolna trgovina za ženska darila, božič pa je najboljši čas za ugodne nakupe nakita.

Delila pa je tudi svoje nasvete za stranke, ki si želijo ugodnih cen.

Ellie pravi: "Bodi pozorna na sezonske promocije!"

Te lahko včasih združujejo različne promocije znižanih cen ali ponujajo brezplačen izdelek za nakupe nad določenim zneskom. Ko je bila zaposlena pri Pandori, so bili popusti zelo omejeni, razen popustov za zaposlene in družinske člane zaposlenih.

Ellie je razkrila tudi storitev brezplačnega čiščenja, ki naj bi jo ponujale nekatere trgovine Pandora.

Pojasnila je, da se vsako trgovino vodi individualno kot franšizo, kar pomeni, da se njihova politika lahko razlikuje. Njen nasvet, kako doseči najboljše ponudbe nakita Pandora, je, da jih spremljaš na družabnih omrežjih.

Priporočamo: Bivša zaposlena v PRIMARKU je razkrila odlične trike za nakupovanje

Preberi tudi: Primark bo od sedaj prodajal tudi pohištvo in tu so prve fotografije

Vplivna oseba na družbenih medijih je razkrila tudi nekaj stvari, za katere Pandora verjetno ne želi, da bi kupci vedeli.

Delavci Pandore razen svojega poročnega prstana ne smejo nositi nič drugega kot Pandorin nakit. Prav tako lahko nosijo samo črna oblačila in čevlje brez blagovne znamke. Zaželen je tudi makeup.

In še podatek, ki te bo šokiral!

Razkrila je, da se v trgovine Pandora redno prinaša ponarejen nakit. Ljudje naj bi nenehno prinašali ponarejene Pandorine obeske in zapestnice za čiščenje.

"Količina ponarejene Pandore je res nora," je zaupala Ellie.

Fotografije: Profimedia