Razkrivamo trik, da boš VEDNO našla to, kar rabiš!

Svet se počasi vrača v stare tirnice in zdaj si lahko daš duška z nakupovanjem. Ampak če si vsaj malo tako kot mi, potem bi morda raje še vedno nakupovala na spletu. Izbira je večja, primerjaš lahko cene in na voljo imaš ves čas na svetu, da se odločiš, stvari pa tudi enostavno menjaš.

Razkrivamo trik, da boš VEDNO našla to, kar rabiš! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 2. 2022 | Promocijsko sporočilo

Zagotovo si že kdaj kje videla kos, ki si ga preprosto *MORALA* imeti. To se nam velikokrat zgodi na ulici ali pa na mestnem avtobusu. Včasih na spletu vidimo kos pohištva, ki ga hočemo, potem pa par ur preživimo na telefonu in brskamo, brskamo, brskamo, …. da bi našle kaj podobnega zase. Pa si vedela, da obstaja zelo preprost trik, da si nakupovanje olajšaš?

Družbena omrežja!

Na družbenih omrežjih najdeš vse, tudi trgovine. Spletni trgovec Shoppster svojo celotno delovanje prestavlja na splet in tako postaja povsem digitalen. Če se sprašuješ, kaj to pomeni zate, je preprosto! Na Shoppster Facebooku ali Instagram kanalu boš hitro našla kos, ki si ga želiš. Ker je za družbenimi omrežji zelo pameten algoritem, bo večino dela namesto tebe opravil kar on.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoppster Slovenija (@shoppsterslovenija)

Dobrodošla v revoluciji nakupovanja

Če spadaš med bolj radovedne, naj ti zaupamo tudi, da je Shoppster s svojo družino voditeljev zate pripravil tudi predstavitve izdelkov. Pssst, naj ti prišepnemo, da je med njimi tudi vroč Jure Košir, ki ti bo zagotovo polepšal kak večer. Ne gre pa pozabiti niti na Ulo Furlan, Tanjo Postružnik Koren, Tinkaro Fortuno in ostale, ki ti bodo priporočili svoje najljubše izdelke.

In teh ni malo!

V Shoppsterjevi ponudbi te namreč čaka več kot 2.200 različnih blagovnih znamk in okrog 180 tisoč izdelkov! Nakupuješ lahko kadarkoli in kjerkoli, saj smo prepričane, da imaš telefon vedno s sabo. In naj ti povem še, da si lahko (med drugim!) na Shoppsterju izbereš oblačila in obutev za NESKONČNO kombinacij po lastnem okusu, izbiraš pa lahko med osnovnimi ali posebnimi dizajnerskimi kosi kakovostnih modnih znamk.  

Kaj še čakaš?