Ti oblačila drsijo z obešalnika? Modna urednica razkriva preprost trik (ki ga boš oboževala)

Koliko na živce ti gre, ko ti oblačila vsakič, ko se dotakneš omare z obešalniki, nonšalantno zdrsnejo na tla? Nam zelo! Zato smo modno urednico prosile, da najde rešitev. 

Ti oblačila drsijo z obešalnika? Modna urednica razkriva preprost trik (ki ga boš oboževala) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2021

Če imaš rada pregledno in urejeno garderobo, tako kot večina Cosmo uredništva, potem verjamemo, da ti je najbolj pri srcu del garderobe, kjer lahko oblačila enostavno obesiš in s tem še poskrbiš, da niso preveč pomečkana.

To je res najboljši način, da imaš vse na dosegu roke, ampak prav gotovo si se že srečala z naslednjo neprijetnostjo:

tvoji obešalniki so tako gladki, da iz njih pogosto drsijo oblačila, še posebej tista, ki imajo naramnice ali trakove namesto rokav. 

Preberi še: To je edini modni dodatek, ki ga potrebuješ to zimo

Nobene potrebe ni, da bi kupovala nove obešalnike (razen, če se tvoja omara neprestano povečuje), našle smo namreč odličen trik, zaradi katerega se ne boš nikoli več razburjala (tako, kot se me).

Da bi rešila svoja oblačila pred dnom garderobne omare, potrebuješ samo navadne elastike. Kako točno lahko transformiraš obešalnike pa si poglej v tem videu:

Priporočamo: Ne veš kako nositi obroč za lase? To je trik modnih poznavalk!

Ja, tako enostavno je!

Elastike oviješ okoli obeh stranic obešalnika in oblačila bodo ostala na mestu!

Ta trik ti bo še posebej koristil pri kombinaciji gladkih lesenih obešalnikov in finih pletenin s širokimi ovratniki ter, kot smo že omenile, pri oblekah in topih z naramnicami.

Urejena omara, prihajamo!

Preberi tudi: Bivša zaposlena v Zari razkriva, kako tam kupovati še ceneje

Fotografije: Profimedia