PRVA si poglej, kako je videti NOVA Simone Rocha x H&M kolekcija, ki jo lahko kupiš že jutri!

Obožuješ posebna sodelovanja modnega giganta H&M? Dan pred vsemi si poglej, kako je videti njihova nova Simone Rocha x H&M kolekcija! 

PRVA si poglej, kako je videti NOVA Simone Rocha x H&M kolekcija, ki jo lahko kupiš že jutri! (foto: Katarina Mljač) Katarina Mljač
10. 3. 2021

Jaaaaaaa! Težko pričakovana kolekcija Simone Rocha x H&M bo jutri končno dostopna svetovnemu prebivalstvu, in nakupovale jo bomo lahko tudi Slovenke v H&M spletni trgovini

Nova kolekcija Simone Rocha x H&M bo tako vključevala ženska, moška in otroška oblačila, kose pa bo - kako pa drugače - zaznamovala značilna estetika dizajnerke.

Med prvimi si lahko pogledaš, kako je videti kolekcija TUKAJ:

Krasna kajne?

Kot lahko vidiš, je Cosmo tokrat EKSKLUZIVNO sodeloval s priljubljeno blagovno znamko H&M, saj te že jutri razveselimo s suuuuuper modnim posnetkom, v katerem bo zveza Gaja Prestor. 

Se že veseliš? Potem NIKAR ne zamudi jutrišnjega videa in nam sledi na družabnih omrežjih!

Več o novi kolekciji Simone Rocha x H&M: 

Nova kolekcija je polna ključnih značilnosti kariere in dela dizajnerke Simone Rocha, zato v prihajajočih modnih kosih ne bo manjkalo utrinke dvorjanov Tudorja, divjih rastlin, portretov, tartana, perlic, cvetlic, rožnatih in rdečih odtenkih, ... skratka, vse kar Cosmo dekleta obožujemo!

Vsi kosi in dodatki so bili po naročilu izdelani v omenjeni modni hiši, tudi oblikovanju pa je Simone posvetila kar precej časa, saj je s tem namenom temeljito pobrskala po arhivu svojega dela. 

“Želela sem, da kampanja zajame duh in skupnost zasedbe talentov, pa tudi same kolekcije. Tylerja in vse navdihujoče posameznike sem prosila, da raziskujejo naravne odnose med prijatelji, naravo, družino in ženskostjo. Tako smo ustvarili nekaj naravnega, igrivega in poetičnega v čudovitem Great Dixterju,” je o svojem delu še povedala oblikovalka.

Jutri torej odklikaj na spletno stran H&M Slovenija! 

Fotografije: Katarina Mljač