Priljubljena destinacija za vse ljubiteljice čevljev z novo kolekcijo #ZATE

Nova kolekcija Deichmann v tej sezoni prinaša najrazličnejše stile in modele supergic, salonarjev, obutve z ravnim podplatom, čevljev z zanimivimi platformami in sandale za toplejše dni, ki so pred nami. 

Priljubljena destinacija za vse ljubiteljice čevljev z novo kolekcijo #ZATE (foto: Deichmann) Deichmann
11. 5. 2022 | Promocijsko sporočilo

Nova kolekcija, ki je ravnokar prispela na police Deichmanna, se predstavlja pod imenom #ZATE in prinaša sveže, popolne modele za vse poti in priložnosti, me pa smo zate izbrale nekatere izmed modelov, ki so se nam še posebej vtisnili v spomin. 

Najlepši modeli superg

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deichmann_adria 🇸🇮🇭🇷🇷🇸🇧🇦 (@deichmann_adria)

Uživaj v širokem izboru modelov superg najbolj znanih svetovnih blagovnih znamk, kot so Puma, adidas, Fila, Nike in številnih drugih. Superge, pa tudi sandale, natikače in modne dodatke boste našli po izredno ugodnih cenah, modeli pa vas bodo navdušili s svojo funkcionalnostjo in kvaliteto. Prav raznolikost ponudbe je tisto, kar navdušuje, tako da smo se stežka odločili med različnimi modeli modnih in športnih superg, ki jih lahko najdeš zares za vse priložnosti. 

Klasika, ki nikoli ne gre iz mode, so bele adidas supergice, ki letos prihajajo z zanimivimi poudarki v trendnih zelenih ali lila odtenkih. Po drugi strani lahko izbiraš med številnimi supergami v temnejših vzorčkih ali pa se odločiš za neskončno trendne superge Puma v beli barvi s črnim poudarkom in platformo.

Prefinjeni in elegantni salonarji

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deichmann_adria 🇸🇮🇭🇷🇷🇸🇧🇦 (@deichmann_adria)

Ko govorimo o elegantni obutvi, zlasti o tisti za posebne priložnosti, je Deichmann idealen izbor, saj tu lahko najdeš najbolj iskane modele kvalitetne obutve v različnih stilih in predvsem po zelo dostopnih cenah. V novi kolekciji je še večji poudarek na kvaliteti in eleganci, sledi pa tudi najnovejšim trendom, ki smo jih zaznali na modnih pistah.

Na policah smo našli modele salonarjev, ki jih zlahka lahko nosiš ne glede na priložnost, pa naj bo to klasičen model v črni ali bež barvi, ki je obogaten z zanimivimi dodatki ob strani ali na vrhu, ali pa salonarji z malce nižjo petko, ki osvajajo modne poznavalke po vsem svetu in ponujajo udobje in dovršeni stil obenem. 

V letošnji sezoni se poleg klasike s simpatičnimi dodatki razvajamo z bleščečimi vpadljivimi barvami, zato v tvoji garderobi ne smejo manjkati trendni slingback salonarji, ki jih lahko izbereš v močni zeleni, rumeni, rožnati ali nežnejši lila barvi. Salonarji z odprto petko, visoke petke v monokromatskem stilu, natikači s petko in salonarji s polno peto, … izbira je velika in zagotovo boš našla takšne, ki odlično dopolnjujejo tvoj izbrani stil!

Udobje in stil obenem

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by deichmann_adria 🇸🇮🇭🇷🇷🇸🇧🇦 (@deichmann_adria)

Ravna obutev se vrača v velikem slogu! Dame vse rajši izbirajo čevlje z ravnim podplatom tudi za formalne prilike, saj modeli trendi loaferk in mokasink vsekakor lahko ponudijo odlično mero elegance, ki bi jo sicer pričakovale od salonarjev, poleg tega pa so še neskončno udobni! Loaferke so verjetno idealna obutev za pomlad in zagotavljajo zares udoben vsakdan, tudi če jih nosimo od jutra do večera! Enostavno se kombinirajo tako na hlače kot na elegantnejša krila ali pomladne cvetlične obleke, odlično pa so videti tudi v kombinaciji z najlonkami ali pisanimi nogavičkami. 

Na predstavitvi nove kolekcije Deichmann smo lahko videli številne prekrasne modele loaferk in mokasink z različnimi dodatki ob strani ali na vrhu in se zares težko odločimo, katere so nam najbolj všeč!

Poišči novo kolekcijo Deichmann v vseh poslovalnicah po vsej Sloveniji, ogledaš pa si jo lahko tudi na spletni strani www.deichmann.com.