pREobleka - delavnice predelave in dogodki izmenjave rabljenih oblačil

pREobleka že tretje leto postavlja pod drobnogled tekstilno industrijo, išče in ponuja alternativo potrošniški maniji in se postavlja po robu brezdušnim stalno menjajočim modnim zapovedim, mega korporacijam ter ekološko - etično sporni tekstilni proizvodnji.

13. 6. 2013

Vsak tretji teden v mesecu;

  • v torek izmenjujemo, v sredo predelujemo!

oblekeNa dan izmenjave privlečeš tekstilne presežke in odneseš dragocene najdbe, vstopnino, s katero krijejo stroške organizacije in logistiko, pa po svoji presoji in zmožnostih prispevaš v klobuk.

Na dan delavnice sta možna dva različna termina: 12 - 15h ali 17 - 20h

Prijave na smetumet@gmail.com in plačilo vnaprej najkasneje do ponedeljka pred delavnico. Cena posamezne delavnice: 30 eur!

Naslednja pREobleka IZMENJAVA

  • SmetumetZibka, torek: 18. junij 2013; 12h-18h

Redno zračimo! Preglej svoje omare, prinesi tiste žalostne kose, ki jih zanemarjaš in posvoji tiste, ki bodo ljubezen na prvi pogled / dotik / probo. Zibka se bo vsak mesec za eno popoldne prelevila v prostor, kjer se bodo menjala oblačila, mnenja in ideje za kombinacije ali pREdelave, ki se jih bomo lotili naslednji dan na delavnicah.

Prispevki v ponošen klobuk dobrodošli!

  • pREobleka OBLEKA, SmetumetZibka, sreda, 19. junij 2013, mentorica Urša Štrukelj

Iz česa in kako si lahko vse izdelaš obleko? Na kup zbrane potencialne kose, kot so obstoječe obleke, halje, oprijete majice, bomo preurejali v nove kombinacije. Prekrojili jih bomo po svoji obliki, jo po potrebi popestrili, skrajšali, splastili. Naredi si obleko, sebi na ljubo!

Projekt pREobleka je neodvisen in nima nobene finančne podpore, če se ti zdi pomemben in koristen, ga podpri po svoji presoji in zmožnostih s finančno donacijo ali šiviljskim in drugim rokodelskim orodjem, stroji, materialom, knjigami ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri