Preizkusi novo Levi’s® Curve ID denim linijo in prejmi Levi's® torbo

Naposled original jeans blagovna znamka Levi’s® najavlja širitev linije Levi’s® Curve ID ter nadaljevanje revolucije v ženski denim linij.

12. 4. 2011

Širitev linije se nanaša na nove modele in velikosti. Levi’s® Curve ID je zasnovana na revolucionarnem sistemu, ki daje poudarek oblikam ženskega telesa in ne velikostim hlač.

Sicer pa ...

Preizkusi jih sama!

... in bodi deležna super Levi's® torbe

Vabljena si, da ta petek, 15. aprila, prideš v Levi's® store, preizkusiš njihove nove kavbojke. V zameno za svoj obisk boš za darilo dobila Levi's® torbo.

Ker prejem darila ni pogojen s konkretnim nakupom, se ti bosta že sam obisk in tamkajšnje pomerjanje levisk v eni od Levi's® trgovin več kot očitno izplačal.

V petek te pričakujejo v:

  • Ljubljani: CITYPARK, Šmartinska 152 g
  • Mariboru: EUROPARK, Pobreška 18
  • Celju: CITYCENTER, Mariborska 100

Pomembna je oblika, ne velikost!

Pridi in se prepričaj, zakaj je Levi’s® Curve ID linija že prepričala več kot milijon žensk po svetu.

Osrečila jih je milijon

Levi’s® Curve ID linija je bila predstavljena in ponujena septembra 2010 širom sveta, kar je osrečilo več kot milijon žensk, ki so našle ustrezne kavbojke. Linija je nastala na podlagi rezultatov raziskav, ki so bile opravljene na vzorcu več kot 60.000 žensk različnih postav, širom sveta.

"Levi’s® verjame, da bi ženske vseh postav in velikosti lahko našle kavbojke, ki bi se jim popolnoma prilegale," je rekel You Nguyen, višji podpredsednik oddelka za ženski dizajn pri Levi’s®-u.

"Ženske so nam povedale, da so jim novi modeli všeč, a želijo še več modelov in velikosti."

Uslišane potrebe in komentarji žensk so v pomladno kolekcijo 2011 vnesle spremembe, ki se nanašajo na »globino« kavbojk in ozkost hlačnic.

Na voljo novi modeli

Levi’s® Curve ID od jeseni 2010 nudi kavbojke modernih linij. Hlače imajo nizek pas, kar pripomore k modernemu izgledu.

Ženske ki imajo rade nekoliko bolj »globoke« kavbojke, lahko svoj vrhunski model najdejo v Levi’s® Classic Curve ID liniji od pomladi 2011. Modeli so bolj »globoki« od moderne linije Curve ID in 'sedejo' na boke malo pod pasom, kar jim daje bolj klasičen izgled.

Levi’s® Curve ID linija nudi kavbojke za vse oblike telesa – Slight, Demi in Bold. Na voljo so od pomladi 2011 v obeh izvedbah, moderni in klasični ter v različnih modelih in obdelavah.

... in nove velikosti

Levi’s® se odziva na modne trende in zahteve pa tudi na potrebe po različnih velikostih. V pomladanski kolekciji bodo poleg obstoječih velikosti od 26-32, tudi velikosti 34-36 in to večina modelov in obdelav.

Levi’s® Curve ID modeli 

Za razliko od ostalih denim blagovnih znamk, Levi’s® pri razvoju Curve ID modelov upošteva edinstven sistem, ki daje poudarek ženskim telesnim oblinam in ne njegovi velikosti. Levi’s®-ovi oblikovalci so z raziskovanjem na omenjenem vzorcu preko 60.000 žensk, razvili nove modele, ki temeljijo na razlikah med oblikami teles in to med boki in sedalom. Kolikor je razlika večja, toliko bolj je telo zaobljeno.

Levi’s® Curve ID linija ponuja modele za vse 3 identificirane osnovne oblike ženskega telesa:

  • Slight curve – model, ki oblikuje ravno figuro

Ta model kavbojk je oblikovan tako, da definira ženski pas in istočasno poudarja obline. Če imate težavo, da so vam kavbojke, ki vam dobro stojijo v bokih in stegnih, preozke pa so vam v pasu, pomerite ta model!

  • Demi curve – model, ki ustreza ženskam s skladnimi proporci

Ta model je oblikovan tako, da se prilagaja ženskemu pasu in istočasno oblikuje njeno figuro. Če imate težavo, da kavbojke, ki vam sicer dobro stojijo v pasu, ne ustrezajo vaši figuri, morate pomeriti ta model!

  • Bold curve – model za ženske s poudarjenimi oblinami

Ta model je oblikovan tako, da se popolnoma prilega pasu. Če imate težavo, da so vam kavbojke, ki vam sicer dobro stojijo v bokih in stegnih, v pasu pa prevelike, pomerite ta model!

Levi’s® Curve ID modeli so na voljo v prodajalnah širom po svetu. Naši prodajalci so izobraženi in usposobljeni, da vam pomagajo najti najboljši model za vašo postavo ter skladno z modnimi željami.

Z obiskom interaktivne digitalne garderobe na Levi.com, lahko ženske odkrijejo svoj Curve ID, pregledajo fotogalerijo žensk z novimi modeli in spoznajo podrobnosti o bistvu teze Curve ID – 'pomembna je oblika, ne velikost'.