Predstavljeni novi Levi’s® Curve ID modeli

Irena Lušičič, Manja Plešnar in Anamarija Avbelj so pomerile kavbojke po svoji meri.

21. 4. 2011 | Promocijsko sporočilo

Dogodek za medije in  kupce ob uvajanju novih modelov svetovno znanih Levi's® Curve ID ženskih kavbojk je potekal v petek, 15. aprila, v Levi's® Store Citypark Ljubljana.

S tem dogodkom  se je začela tudi kampanija Pomeri! ki daje možnost posameznih meritev v Levi's® Store trgovinah po vsej državi, da bi vsaki stranki našli popoln par kavbojk za njeno postavo in modne preference.

Da bi kupcem približali nove modele Levi's® Curve ID so se merjenju pridružile Irena Lušičič, Manja Plešnar in Anamarija Avbelj in poskusile kavbojke, ki ustrezajo njihovi postavi.

Šteje oblika, ne velikost

Levi's® Curve ID linijo uporablja revolucionarni sistem, ki daje poudarek na obliko ženskega telesa in ne toliko na velikost hlač. Novosti v kolekciji Pomlad 2011 prinašajo 'globino' kavbojk in oprijetost hlačnic.

Predvsem original blagovna znamka jeansa Levi's® napoveduje podaljšanje linije Levi's® Curve ID in še nadaljevanje revolucije v denim ženski liniji.

Širjenje linije se nanaša na nove modele in velikosti.

Levi's ® Curve ID linijo uporablja revolucionarni sistem, ki daje poudarek na obliko ženskega telesa in ne velikosti hlač.

Potem ko so Levi's® Curve ID linijo lani septembra predstavili svetu, je ta do dandanes že osrečila več kot milijon žensk. Vse te ženske so končno našle kavbojke, ki se jim zares odlično prilegajo.

Linija je rezultat raziskovalnega dela na vzorcu iz različnih materialov in velikosti na več kot 60.000 ženskah po vsem svetu.

"Levi's® je prepričan, da bi ženske vseh oblik in velikosti lahko našlw kavbojke, ki se jim odlično prilegajo," je dejal You Nguyen, višji podpredsednik oddelka za oblikovanje za ženske modele Levi's®a.

"Ženske so nam povedale, da so jim všeč naši novi modeli, vendar si želijo še več modelov in velikosti. Ker smo prisluhnili ženskam in komentarjem strank, se nova kolekcija Pomlad 2011 nanaša na 'globino' kavbojk in oprijetost hlačnic."

Prihajajo novi in novi modeli

Levi's ® Curve ID od jeseni 2010 nudi moderno linijo kavbojk. Hlače imajo nizek pas, ki prispevajo k modernemu videzu.

Ženske, ki imajo raje 'globlje' kavbojke najdejo svoj popoln model v Levi's® Classic liniji Curve ID od pomladi 2011. Modeli so globlji od moderne linije Curve ID-a, ki sedejo na boke malo pod pas, kar jim daje bolj tradicionalni videz.

Levi's ® Curve ID linija ponuja kavbojke za vse postave - Slight, Demi in Bold.

Na voljo so od spomladi 2011 v obeh različicah, moderna in tradicionalna ter v različnih modelih in obdelavah.

... pa tudi nove in nove velikosti

Levi's ® odgovarja modnim trendom in zahtevam, tudi potrebo po posebnih velikostih, in tako bo v ponudbi kolekcije Pomlad 2011 poleg velikosti 26-32 tudi v velikostih 34 in 36 v večini modelov in obdelavah.

Več o tem tudi tukaj.