Pozor, prihaja mini krilo!

Če ne veš, ali bi se oblekla spomladansko ali bi kljub visokim temperaturam zimo preživela v dolgih hlačah, naj ti razkrijemo najnovejši trend … spet so v modi mini krila!

12. 1. 2007

In vreme jim je v tem trenutku še kako naklonjeno! Zima nam je letos zagodla, zato ti je v vseh volnenih puloverjih, s katerimi si napolnila garderobno omaro, prevroče. A situacija sploh ni tako črna!

Pokaži noge

Da bi ohladila sebe in razgrela kakšnega mimoidočega tipčka, si nadeni mini krilo, ki je trenutno v modi! Tudi v kratkih hlačah boš trendi, če pa imaš kakšno oblekico, je nikar ne pusti viseti v omari! Če si lansko zimo dvakrat premislila, ali bi pokazala noge, ti letos ni treba, ker je zima naklonjena vsemu, kar si zasluži oznako kratko!

Netopirji in baloni

Če bodo tvoje noge privlačile poglede, si lahko privoščiš bolj ohlapen zgornji del, na primer majico z 'netopirjastimi' rokavi (majica, ki ima široke rokave) ali pa majico z balonastimi rokavi (majica, ki ima široke in nabrane rokave). V modi so tudi balonasta krila, zato jih le obleci za sprehod po mestu.