Poziraj kot Nina Dobrev in osvoji Instagram izziv!

Si opazila, da je naslovnica zadnjega Cosmopolitana nekoliko drugačna? Seksi Nina Dobrev podira tabuje in z zelo vpadljivo pozo rahlja meje konvencionalnosti, nas pa zanima, si jih drzneš tudi ti?

30. 10. 2013

Igralka Nina Dobrev, ki je v Vampirskih dnevnikih preplavljena s strahom, se trenutno v zasebnem življenju spopada s čisto posebnimi izzivi. Je polna nove energije in zanimivih načrtov, zaradi katerih si je pridobila našo pozornost (več o njeni zgodbi preberi v novembrskem cosmu na strani 66).

Nina pa je stopila še korak dlje - nagajivo osebnost je nadgradila s seksi pozo in nastala je »naslovka«, ki nas res zabava! Tako zelo, da smo jo preizkusile tudi na cosmo uredništvu!

Zdaj izzivamo tebe!

Primi svojo petko in se postavi v Ninino pozo na svoj način! Ne glede na to, kje si, pokaži svoj »attitude«. Ni nujno, da si oblečena kot Nina, poskrbi le, da bo tvoja fotka zabavna, drugačna, energična in da bo v dobro voljo spravila tvoje prijateljice in cosmo sledilce. V izziv lahko prepričaš tudi svojo babi, fanta ali sošolko!

Sliko objavi na Instagramu, pred tem pa:

  • 1.    nas na sliki označi s @cosmopolitansi in
  • 2.    dodaj hashtag #CosmoIzziv.

Najboljšo fotografijo, ki bo upoštevala oba pogoja sodelovanja, bomo nagradili z letno naročnino na revijo Cosmopolitan!

#CosmoIzziv fotke bomo zbirale do 24. novembra 2013, tako da imaš dovolj časa, da nas prepričaš! Lahko jo objaviš tudi na naši Facebook strani in si tako pridobiš dodatno piko. ;)

Splošni pogoji nagradne igre