Pozabi AboutYou, TO so naše naj SPLETNE trgovine z UGODNIMI prestižnimi znamkami

Ne, za modne kose prestižnih blagovnih znamk ni treba odšteti celega premoženja. 😍 

Pozabi AboutYou, TO so naše naj SPLETNE trgovine z UGODNIMI prestižnimi znamkami (foto: Profimedia) Profimedia
26. 9. 2021

Naša spletna urednica je med svojim nedavnim potovanjem po Združenih državah in Kanadi presenečeno ugotovila, da so tamkajšnji prebivalci veliko bolj iznajdljivi pri nakupu modnih kosov prestižnih blagovnih znamk.

Namesto v butike iz 5. avenije se tako raje odpravijo na splet in sledijo posebnim ponudbam spletnih strani, ki ponujajo znižane kolekcije in modne kose, po katerih hrepenijo številne.  

TO so naše najljubše spletne trgovine (do zdaj):

1. Rue La La

Ta spletna trgovina ti ponuja nakupe dizajnerskih modnih kosov tudi 70% ceneje, vendar ponudbe veljajo le za izbrana časovna obdobja. Če torej vidiš nekaj, kar ti je všeč, ne odlašaj ... ;)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rue La La (@ruelala) on

2. Neiman Marcus Last Call

Tukaj boš našla znižane modne kose, ki so bili primarno objavljeni na spletni strani Neiman Marcus, prav tako pa na spletu lahko najdeš tudi številke kode, ki ti ob nakupu prinesejo še dodatne popuste.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neiman Marcus Last Call (@lastcallnm) on

3. 6PM

Tukaj boš našla modne kose blagovnih znamk, kot so Tart, Lucky Brand, Columbia, BCBGMAXAZRIA, Karen Kane in  Calvin Klein tudi do 75% ceneje.

4. Gilt

Njihova ponudba se dopolnjuje iz dneva v dan, najboljše ponudbe pa boš na spletni strani ujela ob nedeljah in sredah. Če obožuješ Valentino, je to zagotovo spletna stran zate!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gilt.com (@gilt) on

5. Vestiaire Collective

Znan po svoji obsežni zbirki znamk, kot so Hermès, Louis Vuitton, Céline in druge, je Vestiaire Collective idealno mesto za kupce in prodajalce prestižne mode. Za razliko od mnogih drugih spletnih trgovin, Vestiaire Collective prodajalcem omogoča izbiro cene izdelkov, ki jih prodajo.

Ko pošlješ tri do pet fotografij, opis, stanje izdelka in izklicne cene, se tvoji kosi uvrstijo na spletno mesto, podobno kot pri eBayu. Kar zadeva kupovanje, boš odkrila veliko oblikovalskih draguljev, ne glede na to, ali iščeš čevlje, torbe, sončna očala ali oblačila.

Fotografije: Profimedia

TE superge je za to JESEN kupila naša MODNA urednica (norooo modno!)

Kupuješ nove KAVBOJKE? Potem moraš videti teh 7 modelov iz Zare (popolno za jesen!)