Poletje 2020: 6 KOPALK pod 20 evrov (ki jih imamo na uredništvu v KOŠARICI)

Si letos želiš novih kopalk? Če boš sledila seznamu, NIHČE ne bo imel takšnih kot ti! 😍 

Poletje 2020: 6 KOPALK pod 20 evrov (ki jih imamo na uredništvu v KOŠARICI) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2020

O, jaaaaaaaa! Čas v karanteni je zagotovo pustil svoje posledice na tvojih nakupovalnih seznamih, in če so se letos na njemu znašle nove kopalke, se lahko pridružiš Cosmo klubu, v katerem že zadnji mesec dni pridno polnimo spletne košarice. 

Prav zato, smo se tokrat odločile, da vam pokažemo svoje nakupovalne košarice in z njimi kopalke, ki so nas prepričale letos. 😍

1. H&M

V H&M imajo letos reeeeees krasen izbor kopalk. Če prisegaš na preprosto, potem te bo zagotovo navdušil spodnji komplet, iz nadvse modnega in raztegljivega materiala.

Na voljo so v zeleni, rožnati, rumeni in vijolični barvi.

Cena za par: 15 evrov, kupiš jih lahko TUKAJ.

2. Wish

Ti je všeč visok pas in retro 'vibes'? Potem je spodnji par kot nalašč zate. Če tvoje telo (oz. postava) potrebuje malce opore, se boš v visok pas spodnje dela teh kopalk zaljubila. Nam se zdijo strašno ljubke. Pa tebi?

Cena za par: 19 evrov, kupiš jih lahko TUKAJ.

3. Zaful

Sanjaš o nežnem paru kopalk, cvetlicah in pastelih? Naša spletna urednica tudi! Prav zato, si je v košarico shranila spodnji par, ki je ustvarjen za vse zasanjane dušice, ki si počitnic želijo preživeti na francoski obali.

Cena za par: 14, 45, kupiš jih lahko TUKAJ.

4. Zaful

Če vijolična NI tvoja barva, potem se boš morda navdušila nad spodnjim modelom s sončnicami. Zgornji del se lahko pohvali z nadvse modnim krojem, spodnji pa bo romantično pokazal tvoje obline.

Cena za par: 16,29 evra, kupiš jih lahko TUKAJ.

5. Wish

Če smo se v preteklih letih noro navduševale nad enodelnimi kopalkami, nas je ta trend letos malce izpustil iz svojih krempljev, smo se pa kljub temu navdušile nad spodnjim parom. Tako nežne, tako cvetlične, tako ugodne. So ti všeč?

Cena za par: 11 evrov, kupiš jih lahko TUKAJ.

6. H&M

Jup, še ene smo našli. Te bodo bolj všeč deklicam, ki obožujejo romantiko in volančke, pa tudi tistim, ki imajo rade nekoliko bolj strukturirane modne kose.

Cena za par: 33 evrov (ja, vemo, malce več, kot piše v naslovu, pa kljub temu smo ti jih želele pokazati). Kupiš jih lahko TUKAJ.

Fotografije: Wish, Zaful, H&M promocijsko gradivo

Preberi še: Ne boš verjela, koliko v RESNICI tehta Meghan Markle (teža + višina!)

Priporočamo tudi: Anamaria Goltes v ZARI našla KUL majčko, ki jo boš nosila znova in znova