Poglej nove GRDE čevlje, ki so razdelili svet (eni jih OBOŽUJEJO, drugi sovražijo - med katere spadaš ti?)

Najbolj udobni in praktični pomladni sandali letos dobivajo glamurozno preobrazbo. *nam so všeč* :D 

Poglej nove GRDE čevlje, ki so razdelili svet (eni jih OBOŽUJEJO, drugi sovražijo - med katere spadaš ti?) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 4. 2022

"Videla sem jih in pomislila nate." Todi vas to sporočilo najboljše prijateljice večkrat pozdravi, ko odprete svoj WhatsApp? Ste to sezono že prejeli pomladnega favorita? Če ga še niste, predlagamo enega izmed spodnjih čudovitih "grdih" sandal...

Neizčrpen seznam "grdih" čevljev, ki so se v našihsporočilih izmenjavali sem in tja: Balenciagini Crocsi Madame - z drugimi besedami, gumijasti Crocsi s peto, ki spominja na šotorski klin; še en Balenciagin model, ustvarjen v sodelovanju z Vibramom, s petimi členastimi prsti in peto, ki je videti kot vzmet, Adidasov čevelj Yeezy Sand, zeleni čevelj Bottega Veneta Puddle z valovitim podplatom. Poleg tega so tu še škornji Maison Margiela Tabi, Mary-Jane in balerinke, vsi z razcepljenim prstom, ki ga obožujete ali sovražite. 

Pozabi na svojo MAXI obleko, to sezono se nosi TA verzija (kupiš jo TUKAJ)

Za vse tiste, ki se nagibate k grdemu, pomlad/poletje 2022 prinaša prehodni slog za toplejšo sezono, ki so ga nekateri ljubkovalno poimenovali "hobitski čevelj". To je debel, naguban in drsen čevelj, velik copat, ki očara tudi navadne smrtnike, ki iščejo lahkotnost in tudi nenavadnost. Najbolje se kombinirajo z nečim podobno lahkomiselnim - z vrečastimi kavbojkami, dolgo srajčno obleko ali mini krilom iz džinsa. 

Številne blagovne znamke, od JW Anderson do Khaite, od Birkenstocka do Isabel Marant, ponujajo popolne pomladne možnosti. Za dodatno mero glamurja so večkrat poudarjene z drznimi zaponkami, številnimi čepki in pisanimi kristali - te cokle so deloma učiteljice umetnosti in obrti, deloma voditeljice kulta.

Izbirajte med 10 pari, ki so nam to sezono najbolj všeč.

1.

JW ANDERSON, cena: 325 evrov

2.

BIRKENSTOCK 1774, cena: 360 evrov

3.

JW ANDERSON, cena: 325 evrov

Kate Middleton cel čas nosi TE superge, ki pašejo na VSE (kupiš jih lahko tudi pri nas)

4.

SEE BY CHLOÉ, cena: 235 evrov

5.

MARNI, cena: 750 evrov

6.

ISABEL MARANT, cena: 450 evrov

To je PREHODNA jakna, ki jo to pomlad nosijo vse VPLIVNICE (želela jo boš tudi ti!)

7.

BIRKENSTOCK 1774, cena: 495 evrov

8.

JW Anderson, cena: 495 evrov

9.

Bettina Vermillon, cena: 345 evrov

10.

Zara, cena: 49, 95 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si