Poglej, kako KRASNA je zimska kolekcija Pandora

Nova kolekcija je navdihnjena s čistostjo oblik in barv narave pozimi, nova Purely Pandora kolekcija nakita ponuja sodobnost modernega stila.

Poglej, kako KRASNA je zimska kolekcija Pandora (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
13. 11. 2018

Nova kolekcija Purely PANDORA zajema PANDORA značilne kovine in elemente oblikovanja v popolnoma novih dimenzijah.

Visokokakovostni materiali brezčasnega srebra do rdeče barve PANDORA Rose služijo kot privlačno ozadje za elegantne kroglice in sladkovodno gojene bisere - ključni element PANDORA dizajna -, ki prinesejo občutek harmonije in sijaja v kolekcijo.

Tekstura mehurčkov, edinstvene razsežnosti in lepo ročno dokončane podrobnosti ustvarjajo presenetljivo mešanico modernega in vintage.

Zdi se, da sladkovodno gojeni biseri in kroglice dodajo pridih brezčasnosti in lepo gibanje na prstane, uhane, ogrlice, obeske in zapestnice.

Izjemno vsestranska kolekcija ponuja vrsto modelov idealnih za vsako žensko in priložnost: ikonični vsakdanji prstani in uhani, obkroženi s sladkovodno gojenimi biseri, elegantne nastavljive ogrlice, ki so popolne za spreminjanje dnevne kombinacije v večerno.

V tej sezoni si upajte igrati s kontrastom in ustvariti svojo lastno mešanico klasičnih in sodobnih elementov.

Združite različne oblike in teksture, da ustvarite edinstveno kreacijo prstanov in uhanov. Bodite minimalistični s slojem ogrlic in različnih obeskov za verižice ter drugimi verižicami in ustvarite popolno ravnovesje.

Svoj objave na družabnih omrežjih označi z #PANDORAStyle