Poglej ČEVLJE, ki jih Victoria Beckham tako obožuje, da jih ima kar v TREH različnih barvah (dobiš jih TUKAJ)

Bi jih imela tudi ti? Kaj niso naravnost čudoviti! 😍

Poglej ČEVLJE, ki jih Victoria Beckham tako obožuje, da jih ima kar v TREH različnih barvah (dobiš jih TUKAJ) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 12. 2022

Stil Victorie Beckham je brezčasen, saj se drži zanesljivih vzorcev oblačenja, za katere ve, da se bodo dobro obnesli. Pomislite na gladko slip obleko za gala prireditve in poroke ali na uglajena krojena oblačila za poslovni sestanek. Ko nosi bolj trendovske kose, jih pogosto kombinira s svojimi običajnimi osnovnimi oblačili, tako da se celoten videz popolnoma ujema z njenim tipičnim slogom. Primer: oblikovalka ima pete iz PVC-ja, ki so trenutno zelo modne med hollywoodsko publiko, in se vedno naravno prilegajo njenim stajlingom, ko jih v danem trenutku obuje. 

Njena izbira PVC obutve so čevlji Saint Laurent Chica slingback, ki jih ima v več barvah, nedavno pa je svoj rdeči par nosila na večerji v Parizu. Njeni čevlji z zanko so izdelani iz prozornega materiala in svetlečega umetnega usnja. Imajo tudi visoko peto in koničast zaključek z drapiranimi detajli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Ni presenetljivo, da je bil preostali del njene obleke iz kolekcije Victoria Beckham Pre-Fall 2023. (Kolekcija je izšla pred dvema tednoma, 2. decembra.) Nosila je puli v lila barvi in ga kombinirala z rjavim midi krilom, ki ni imelo enega, ampak kar dva visoka razporka. Stilski nasvet? Čeprav je tokrat izbrala modne čevlje, jih je kombinirala s svojimi zanesljivimi kosi garderobe, tako da se videz lepo ujema s preostalim njenim modnim portfeljem.

Se ti zimski puloverji MUCKAJO? Sori, ampak verjetno delaš to veliko NAPAKO

To ni prvič, da je Beckhamova obula PVC pete Saint Laurent. Nosila jih je praktično neprekinjeno od avgusta 2022. Oktobra je na primer za večerni izhod v New Yorku nosila črn par z zeleno midi obleko in črnim plaščem.

Kar zadeva prej omenjene rdeče čevlje, jih je v preteklosti prav tako nosila vsaj dvakrat - in obakrat v New Yorku: najprej z belo svileno midi obleko, nato pa s krajšo zeleno obleko za nastop v oddaji Today.

Fotografije: Profimedia

Preberi več na Elle.si

TO je 5 največjih prazničnih modnih 'kiksov' (izogibaj se jim, če želiš biti ELEGANTNA)