Pariz, Milano, New York, Si.mobil!

Letošnje poletje boš svoje prste lahko sprehodila po vročih kreacijah iz nove modne prestolnice, saj je Si.mobil posebej za ženske pripravil kolekcijo modnih telefonov Nokia.

9. 6. 2010 | Promocijsko sporočilo

Telefoni tako niso več le stvar, preko katere klepetaš s prijateljicami, pač pa postajajo vedno pomembnejši del sloga posameznice in pravi modni dodatki, ki vztrajno obračajo glave.

Si.mobilova bogata trendna telefonska ponudba bo navdušila vse, ki ljubite drzne barve, ne bo pa razočarala niti tistih, ki prisegate na bolj elegantne kreacije v prefinjenih odtenkih.

Ne, telefon ni več le telefon, je edini zares uporaben kos nakita.

In kakšnega boš nosila letos?

Preberi si nekaj naših predlogov:

Nokia X6 white je ena izmed modnih zapovedi, ki bo z belo barvo in rahlim modrim poudarkom na robovih, navdušila vse, ki prisegate na svetle barve in zaslon na dotik. Omogoča pa tudi edinstveno glasbeno izkušnjo, saj je glasbeni telefon, ki omogoča uporabo storitve MUZIQ in neomejen dostop do glasbe z več kot 1.800.000 melodijami. Najpomembneje pa je to, da te bo ves čas v stilu povezovala z zabavo, ki je poleti ne sme primanjkovati.

Atraktivna Nokia X3 v ženstveni belo modri kombinaciji je idelana za vse, ki ne morete živeti brez stila in glasbe. Slednjo boš lahko sedaj poslušala še bolj na glas in tako pritegnila še več pogledov.

Nežna Nokia 5230 v razigrani rožnati in sveži beli barvi je trendi telefon na dotik, ki te bo z  uporabo storitve MUZIQ ves čas povezoval z glasbo. Z inovativnim dizajnom je popolna kombinacija stila in funkcionalnosti, na izjemno širokem zaslonu pa te bodo tvoje sončne fotografije še dolgo spominjale na noro poletje.

Za širšo ponudbo pa obišči Si.mobilov center in si izberi mobilni telefon, ki ti najbolj pristoji.