Sodeluj v nagradni igri in osvoji Salsa kavbojke Salsa!

Spoznaj kavbojke Salsa, sodeluj v nagradni igri in zapeljuj kot prava zvezdnica!

Beyonce (foto: Profimedia) Profimedia
15. 10. 2013 | Promocijsko sporočilo

Znamka Salsa je znana po vrhunskem dizajnu in revolucionarnih krojih, ki preoblikujejo postavo. Tako lahko ne glede na svojo postavo ustvariš super obline, dolge noge ali seksi ritko. Samo izberi!

Katere kavbojke izbrati, če želiš izgledati kot Beyonce, Heidi Klum ali Jessica Alba?

Beyonce

Če hočeš poudariti obline, kot jih ima Beyoncé, izberi model Mystery, ki z dodatnimi blazinicami poudari ritko in jo naredi seksi.

#SuperObline

Heidi Klum

Ozek pas in neskončno dolge noge, kot jih ima manekenka Heidi Klum, boš dosegla v kavbojkah Sculpture.

#DolgeNoge

Jessica Alba

Če si želiš postavo, kot jo ima Jessica Alba, izberi kavbojke, ki dvignejo ritko. Trik se skriva v modelu Push-up, ki ima žepe postavljene tako, da optično dvignejo ritko.

#SeksiRitka

Poišči Salsa kolekcijo!

Sodeluj v Salsa nagradni igri in poišči 3 modele Salsa kavbojk, ki smo jih skrili med spletne članke. Malo sličico kavbojk najdeš prav v vsakem članku, vse kar moraš narediti je to, da daš oči na peclje. Medtem ko bereš, spremljaj, kje se bodo kavbojke pojavile. Ko jih opaziš, klikni na njih. Tako jih prilepiš v Salsa kolekcijo. 

Članke beri dokler ne najdeš 3 različnih modelov. 

Kakšna je nagrada?

Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali tri dekleta, ki bodo dobila Salsa kavbojke po izbiri. Nagradna igra bo potekala do 30. oktobra 2013, nagrajenke pa še isti dan objavljene na spletni strani cosmopolitan.si in Facebook strani Cosmopolitan Slovenije. Všečkaj jo ;)

Igra je zelo preprosta, mogoče pa ti lahko še prišepnemo, da se prvi kroj skriva reees blizu, mogoče prav na tej strani! #hint #hint