TI poletni sandali UGG so svet razdelili na pol (ali so ti NORO všeč ali sploh NE)

Ko jih boš videla, boš točno vedela, zakaj. 😱

TI poletni sandali UGG so svet razdelili na pol (ali so ti NORO všeč ali sploh NE) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 5. 2019

Uggice razdvajajo svet odkar so s prvič pojavile na modni sceni. 

Nekateri jih obožujejo, drugi jih še videti ne morejo. Če pa si mislila, da so običajni Ugg volneni škornji kontroverzni, počakaj, da vidiš nov model, ki ga je blagovna znamka pripravila za pomlad/poletje 2019.

Obuvalo je navdihnil maj, ki je mesec LGBTQ+ gibanja. Zatorej so sandali, ki so jih oblikovalci križali s copati, mavričnih barv.

Dobiš jih lahko v treh različnih barvnih kombinacijah; S poudarjeno rumeno barvo, s poudarjeno vijolično barvo in v pastelnih odtenkih, kakršne bi verjetno izbral samorog.

Nismo čisto prepričani, čemu služijo volneni sandali?!

Gre za enega tistih trendov, kot so crop top puloverji ali puliji z odprtimi rameni. A verjamemo, da bodo kot nalašč za tisti dan v letu, ko bo topel poletni dan shladilo neurje in boš na verandi začutila kurjo polt. 

Šalo na stran, ko jih nekaj časa gledaš, sandali sploh niso videti tako slabo. Predstavljamo si lahko, da jih bo kakšna noro modna cosmo punca znala obuti tako, da bo obrnila vse poglede na pozitiven način. Če ne drugega, so lahko tudi zelo udobni copati za vse leto.

Pokaži svojo drugačnost!

Podjetje pravi, da bodo od vsakega prodanega para 25 dolarjev namenili LGBTQ+ fundaciji: "Želeli smo pokazati, da so naše različnosti lepe in da se nikoli ne smemo opravičevati za to, koga ali kaj ljubimo." Če bi torej rada imela takšne odštekane sandale, naj te ne bo sram. Le pogumno, punca/fant! 

Fotografije: Promocijsko gradivo, Profimedia

Preberi še: TA celoten videz Kate Middleton lahko v ZARI kupiš za manj kot 100 evrov

Priporočamo tudi: OMG! Si že videla te hude sandale Crocs, ki so dejansko videti kul?