Ko boš videla, kako je Ula Furlan za v mesto stilirala Crocse, jih boš tako 👇🏼želela nositi tudi ti

Čevlji, ki smo se jim včasih smejali, postajajo naj modna izbira številnih vplivnežev ...

Ko boš videla, kako je Ula Furlan za v mesto stilirala Crocse, jih boš tako 👇🏼želela nositi tudi ti (foto: Instagram.com/ulafurlan) Instagram.com/ulafurlan
15. 7. 2019

Priljubljeno voditeljico in ljubiteljico mode Ulo Furlan so to poletje prevzeli Crocsi, ki jih je obula k najbolj simpatičnim stajlingom ter dokazala, da so lahko še kako IN!

S to obutvijo je postavila modna pravila na glavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

Na družbenih omrežjih je trendseterka Ula svoje že sicer drzne in trendi modne stajlinge dopolnila s Crocsi in dokazala, da jih lahko kombiniraš praktično z vsem.

Njena uporniška duša in edinstven smisel za modo se popolno dopolnjujeta z znamko Crocs, ki velja za upornika v svetu mode. Navdušila jo je njihova igrivost, drznost ter neverjetno udobje, ki ga nudijo na vsakem koraku.

Za lahkotno pohajkovanje je izbrala elegantne črne sandale, posute s cvetlicami, na sprehod po mestu pa je peljala izstopajoče Crocse z velikimi 3D cvetovi, ki ljubko izstopajo in pišejo nova modna pravila.

Pod svoje Instagram objave pa je zapisala: "… znajo biti več kot prepoznavno luknjičasti, znajo se posuti s cvetlicami, se polakirat s črnino ter omehčat korak …"

Široko ponudbo obutve Crocs lahko najdeš TUKAJ.

Fotografije: Promocijsko gradivo

Preberi še: D' best! Na TEJ spletni strani 'it dekleta' kupujejo dizajnerske kose (po ZELO ugodni ceni!)

Priporočamo tudi: Ta odtenek laka za nohte je to poletje prepričal VSA 'it dekleta'