Oglej si čudovito modno zgodbo s Sašo Pavlin Stošič

Prikupno igralko Sašo Pavlin Stošič, ki trenutno blesti v televizijski seriji Usodno vino, je Revija Story pred modni objektiv postavila. V galeriji si oglej čudovito jesensko modno zgodbo skupaj z intervjujem ...

27. 11. 2015
Slika 1/5

Story: Ste dekle številnih talentov, saj govorite več jezikov in znate celo sabljati, deskati na vodi in še kaj. Kaj od naštetega je vaš hobi?

Zadnje čase so moj edini hobi dolgi sprehodi z mojima psoma Marlonom in Luno. Za vse drugo trenutno ni časa. Sicer pa rada deskam na valovih, potujem, rada imam tuje jezike, rada berem in pojem pod prho. (smeh)

Story: Še pred igralsko kariero ste odre odkrivali s pomočjo plesa. Kateri ples vas še danes popelje v drug svet in zakaj?

Vsi plesi so magični na svoj način, meni najljubši pa je sodobni ples. Pri plesu lahko, podobno kot pri igri, izraziš počutje, čustva, ne da bi pri tem uporabljal besede. So trenutki, ko človek potrebuje čas zase, ko je vsak pogovor odveč in ko se mora enostavno odmakniti in razmisliti določene stvari. In verjamem, da ima vsak človek svoje zatočišče, kamor se lahko skrije ob takšnih trenutkih. Pri nekaterih je to glasba, pri drugih droge ... Pri meni pa je to ples ...

Staša nosi: Jopica Aleksandra Brlan, šal Maja Leskovšek, obleka PentljaByGoga.Rok

Helena Kermelj