Očaraj z brezčasno kolekcijo nakita Liora!

Nakit Liora s čarobnimi kristali SWAROVSKI® ELEMENTS bo navdušil predvsem gospodične, ki bi rade svoji lepoti dodale še poseben sijaj.

Očaraj z brezčasno kolekcijo nakita Liora! (foto: promocijsko) promocijsko
15. 10. 2013 | Promocijsko sporočilo

Nakit iz kolekcije Liora se poda k vsakemu slogu in je primeren za prav vsako priložnost.

Vsak kos je izdelan tako, da izpostavi lepoto kristalov SWAROVSKI® ELEMENTS. Komplet Marquise, ki ga sestavljajo zapestnica, uhani in ogrlica, vas bo očaral s kristali v obliki solze, ki se podajo predvsem k elegantnemu stilu. Komplet ogrlice s kristalnim srcem in kristalnih uhanov je s svojim brezčasnim videzom primeren za prav vsako damo, ne glede na starost ali življenjski stil. Za tiste, ki pa tudi pri nakitu ne morejo brez barv, je  na voljo komplet uhanov in ogrlice Celestial, s kristali nežne sinje barve. Seveda pa lahko vse kose nakita iz treh omenjenih kompletov kombiniraš poljubno!

Poleg opisanih kompletov sta za dame na voljo še zapestnica Tennis in prstan Eternity, z vstavljenimi okroglo brušenimi kristali, ter čudovita zapestna ura v sodobnem, klasičnem slogu, s črnim usnjenim pasom in prefinjenim kristalnim robom na ohišju.  V kolekciji Liora pa je moč najti tudi zapestnico Butterfly z obeski, ki bo s tankimi vrvicami nežno rožnate barve očarala predvsem mlajše deklice. In čeprav so tokrat v ospredju dame, pa na OMV-ju niso popolnoma pozabili tudi na močnejši spol, saj je v kolekciji tudi moška pletena zapestnica z enojnim črnim diamantnim kristalom.

Zvestoba se izplača!

Zbiraj bonus točke na bencinskih servisih OMV in prihrani do 72 % ob nakupu očarljive kolekcije nakita Liora. Z izpolnjenim kuponom pa lahko sodeluješ tudi v nagradni igri in se poteguješ za VIP-vikend v dvoje na avstrijskem Tirolskem z ogledom dih jemajoče stalne razstave Swarovski Crystal Worlds.

Več o promociji in nagradni igri ter podrobnejši opis posameznih izdelkov najdete na www.omv.si.