Ob 100. obletnici Disneyja je Primark z ekskluzivno kolekcijo uresničil sanje vseh ljubiteljev risank

Disney praznuje izjemno obletnico. Že 100 let gledalce vseh starosti vodijo v nepozabne pravljične svetove, kjer smo lahko spoznali ene najbolj nepozabnih likov preteklega stoletja. Ob praznovanju tega veličastnega rojstnega dne, pa se je Disney povezal z modnim gigantom Primark in nastale so raznolike kolekcije, o kateri danes že vsi govorijo. Prva je že navdušila ljubitelje Miki Miške!

Ob 100. obletnici Disneyja je Primark z ekskluzivno kolekcijo uresničil sanje vseh ljubiteljev risank (foto: Primark) Primark
14. 2. 2023 | Promocijsko sporočilo

V letu 2023 se tako obetajo v Primarku obetajo ekskluzivne kolekcije za odrasle in otroke, prva, ki je zajadrala na police, pa seveda predstavlja Disneyjev najbolj popularen lik – Miki Miška. V kolekciji Mickey Mouse Originals so oblačila za otroke in odrasle, že na prvi pogled pa so videti kot uresničitev sanj vseh ljubiteljev Disneyjevih svetov.

Sodelovanje je Primarkov poklon zlati dobi Disneyjevih animacij, tokrat predstavljenih na sodoben, trendovski način, ki tako s podobami, kot tudi z barvami obuja živopisno kraljestvo risanih filmov. V pomlad boš tako lahko zakorakala v čudovito živahnih oranžnih, rdečih, svetlomodrih in zelenih odtenkih. Odličen način, da prebudiš otroka v sebi. 

Kolekcija ponuja širok nabor oblačil, ne manjka pa tudi kup modnih dodatkov, od toaletnih torbic, torbic za na ramo in nahrbtnikov, do športnih copat, trenirk in »college« jaken. Ker poletje trka na vrata, te v kolekciji seveda čakajo tudi ustrezno poslikani natikači.

Najbolj živahne kose lahko kombiniraš z bolj minimalističnimi – tu je tudi preprosta bela majica na kratke rokave z manjšo upodobitvijo Mikijevih najboljših prijatelj in beli športno-elegantni čevlji z diskretnejšo podobo Mikija Miške.

Primarkova Disney kolekcija je vsekakor unikaten izraz ljubezni do najbolj legendarnih risanih junakov našega časa. Oblačila in modni kosi so stilsko dodelani, trendovski, vsak s svojim presenečenjem, ko odkrivaš, kje se skriva Disneyjev odtis, seveda pa so vsi kosi tudi cenovno dostopni. Zavij se v svojo najljubšo pravljico in morda odkriješ, da tudi tebe čaka sreča do konca tvojih dni.