NAKIT: Pozabi choker, letos je nazaj nov trend iz 90-ih! Poglej, kateri

90. leta danes veljajo za skoraj legendarno obdobje, ki je prineslo veliko novega na sceno, tudi nekaj nenavadnih modnih trendov, ki se zdaj vračajo nazaj. Tako smo lansko leto vzdihovale za ovratnim modnim dodatkom “chokerjem”, letos pa se iz tega obdobja na sceno vrača še en trend, ki smo ga nekoč že oboževale prav vse.

NAKIT: Pozabi choker, letos je nazaj nov trend iz 90-ih! Poglej, kateri (foto: Profimedia) Profimedia
5. 7. 2017

Na družbenih omrežjih najbolj priljubljenih modnih blogerk kot je Mehičanka Julie Sariñana, ki ustvarja blog modni Sincerely, Jules, je že moč opaziti nov trend, ki smo ga v 90-ih letih oboževale prav vse najstnice – nakit okoli gležnja.

Ta je bil v tistih časih eden najbolj “kul” modnih dodatkov in prav tekmovale smo, katera bo iz počitnic prinesla najlepšo zapestnico za okrog gležnja.

In moramo priznati, da nakit okoli gležnja v poletnih mesecih še vedno izgleda nadvse odlično, saj se zlati in srebrni odtenki odlično podajo zagoreli polti.

PREBERI ŠE: To so najbolj trendi hlače tega poletja (pristajajo vsem in še neverjetno udobne so)! in Obvezni modni dodatek poletja - SLAMNIK - kako ga nosijo zvezdnice in blogerke?