Noro! Bivša zaposlena v ZARI razkriva kako tam kupovati še CENEJE

S temi nasveti boš v Zari našla najboljše kupčije!

Noro! Bivša zaposlena v ZARI razkriva kako tam kupovati še CENEJE (foto: Profimedia) Profimedia
24. 11. 2021

Zara je za mnoga dekleta postala prava modna religija, saj spretno (in pa zelo ažurno) vključujejo v svoje kolekcije vse večje svetovne trende.

Ker so pred vrati znižanja in razprodaje, smo se spraševale, kako bi lahko v Zari prišle do tistih "sveti gral" kosov po zelo ugodnih cenah. Najboljši vir za to so kar informacije od znotraj...

Bivša zaposlena v Zari namreč razkriva pet trikov o tem, kje najti najboljše prodajne artikle, za katere kupci običajno sploh ne vedo.

Preberi še: Razrkrivamo skrivnost zakaj na tvoji zadrgi piše YKK

Izkušene nakupovalke bi morale vedeti, da imajo veliki trgovci, kot je Zara, v trgovinah skrite kose in posebne ponudbe, ki jih običajno poznajo samo tisti, ki so s trgovino dobro seznanjeni ali delajo v njej.

Nekdanja uslužbenka Zare, ki je dve leti delala v prodajalni v osrednjem Londonu, je razkrila trike, ki ti bodo pomagali do najboljših ponudb.

Nakupovanje začni zadaj

Trgovine bodo dale najboljše ponudbe na čisto zadnji del trgovine in blizu pulta z vračili, ki običajno ni v pritličju. To storijo zato, da povečajo verjetnost, da boš najprej videla artikel z višjo ceno in se odločila za tistega, tudi če si na primer prišla vrniti oblačilo in si nazaj želela kupnino. Malo se boš morala sprehoditi, da se ogneš pastem ampak s tem da se odpraviš direktno do pulta z vračili lahko prihraniš. 

Če si se v Zaro namenila izključno nakupovati, potem prav tako imej v mislih, da so znižani artikli običajno v najbolj skritih kotičkih trgovine, zato se najprej odpravi tja.

Priporočamo: Si vedela, da lahko svojo jakno spremeniš v torbico?

Ob koncu dneva preveri stojalo z oblačili

Ko se trgovina zapre, se vse na stojalu za odlaganje, kjer stranke rezervirajo svoja oblačila za kasnejši nakup, premakne nazaj v trgovino. Priporočamo, da v Zaro prideš 10 minut preden se trgovina zapre in prosiš za ogled stojala. V bistvu tako dobiš skrivni seznam oblačil, ki se jih nihče ni dotaknil. Tam boš lahko našla tudi nekatere najbolj iskane kose.

Za najnovejšo ceno skeniraj na telefonu

Ko se začnejo znižanja in razprodaje, se zdi, kot da se nikoli ne končajo. Ker imajo zaposleni ogromno dela, pogosto spreminjanje cen na oznakah ostane neopravljeno pred pomembnejšimi opravili. Torej, ko najdeš izdelek, ki ti je všeč, ga skeniraj z Zarino aplikacijo in preveri, ali je prišlo do nenadne spremembe cene na spletu. Pogosto se namreč zgodi, da stranka pride na blagajno in presenečeno ugotovi, da je obleka 15 evrov cenejša, kot je sprva mislila.

Preberi še: Svet je ponorel za to torbico Carrie Bradshaw in stane manj kot 10 evrov

Pojdi v garderobe

Morda se sliši čudno, toda ta gora oblačil je zlati rudnik. Ker veliko ljudi hiti po prodajne artikle, običajno ne preverjajo velikosti in namesto tega samo poskusijo, kako oblačilo izgleda. Zato je v garderobi ogromno prodajnih zalog, zaradi česar je to popolno mesto za ogled vseh artiklov in stvari, ki se ti sicer zdijo razprodane. Če si se pripravljena prebiti skozi goro oblačil, boš zlahka našla tisto, kar iščeš.

Posezi po poletnih artiklih

Res je malo kontradiktorno, saj pozimi iščeš puloverje in plašče, a ker v tem času ljudje kupujejo zimska oblačila ne glede na ceno, podjetja ne spodbujajo k visokim popustom nanje. Zato je vedno najbolje kupovati kose izven sezone, saj so popusti veliko večji. Kaj ni december perfekten čas za nakup novega bikinija?

Fotografije: Profimedia