Nissan Micra in Nina Šušnjara spet navdušujeta

Nova Nissan Micra, ki že osvaja poglede po slovenskih mestih, je postala še bolj modna in trendna. Da je temu tako, je poskrbela priznana modna oblikovalka Nina Šušnjara, ki se je z veseljem ponovno odzvala povabilu Nissan Slovenija in ekskluzivno za novo Micro oblikovala modni dodatek, ki je nepogrešljiv del modne oprave Micre in njenih voznic ter voznikov.

8. 6. 2011

Pri snovanju modnega kosa za novo Micro je Nina izhajala iz kolekcije nakita, ki jo je predstavila na svoji zadnji modni reviji. Iz prozornega pleksi stekla je ustvarila posebno tipografijo napisa Micra, ki krasi omejeno linijo ogrlic.

Minimalističen, a opazen modni dodatek se novi Micri odlično poda.

Najbolj opazen je na vzvratnem ogledalu, kjer modno začini Micrino notranjost in doda oseben pečat voznika. Za tiste, ki si ga želijo vedno ob sebi, se lahko spremeni tudi v obesek za avtomobilske ključe, na daljšem traku pa si ga lahko najbolj zavzete oboževalke Micre in Nine nadenejo kar okoli vratu ali zanj poiščejo popolnoma svojo kombinacijo.

Nissan Micra je Nino Šušnjara osvojila že v preteklosti, saj je sodelovala pri projektu Nissan Micra Glam in Micro oblekla v čipke. Medtem je tudi sama postala lastnica svoje ognjene Micre, zato je imela popolnoma jasno vizijo, kakšen 'nakit' pristoji mestni gospodični, ki nikjer ne ostane neopažena:

"Nissan Micra je avtomobil, ki je na mnogo načinov spodbudil mojo kreativnost. Tako je sedaj nastal obesek ali bolje rečeno kar ogrlica za Micro, ki lahko kot diskreten nakit krasi že tako moden avto. Izdelek je z inspiracijo povezan z mojo aktualno kolekcijo Ellement, saj je izdelan iz prozornega pleksi stekla in v kombinaciji z verižico ustvarja modno vzdušje tudi med vožnjo."

Da sta si Nina in Micra pisani na kožo, se strinjajo tudi pri Nissanu, zato je bila odločitev za ponovno sodelovanje enostavna, pravi Nataša Japelj, vodja komunikacij pri Nissan Slovenija:

"Micra se je v vsej svoji 28 letni zgodovini na cestah vedno kazala kot svež, moden in trendi avto. In nič drugačna ni v svoji četrti izvedbi, ki je zapeljala na slovenske ceste v aprilu. Zato je povezava z mlado in prodorno oblikovalko Nino Šušnjara kot na dlani – Ninine stvaritve izvrstno zrcalijo modnost in svežino nove Micre."

Več informacij o novi Nissan Micri najdeš na www.nissan.si.

Nagradni izziv

Podarjamo ogrlice Nine Šušnjara!

Če te je modni dodatek, ki je nastal izpod rok modne oblikovalke Nine Šušnjaro, očaral, se v naši mali ekspresni nagradni igri poteguj za enega od treh, ki so našli pot tudi v naše spletno uredništvo.

Odgovori na naslednji nagradni izziv:

  • Kako bi, če bi postala ena od naših treh nagrajenk, kot osebni nakit ti nosila Ninino ogrlico oz. kako bi jo ti uporabila kot okras za avto? Ker te sprašujemo po tvojem osebnem mnenju, bodo seveda vsi prejeti odgovori smatrani za pravilne ;)

... svojo idejo za nošnjo nakita pošlji na nagrade@adriamedia.si (pripiši svoje ime, priimek, naslov in telefonsko številko). Žreb bomo opravili v sredini prihodnjega tedna.