Nika Zorjan: "TO je dodatek, ki ga lahko kombiniraš k VSEMU!" (+ izbor njenih najboljših outfitov)

Nika Zorjan ni le pevka, ampak tudi ljubiteljica modnih trendov. Pred kratkim je na Instagramu delila svoj novi najljubši modni dodatek.

Nika Zorjan: "TO je dodatek, ki ga lahko kombiniraš k VSEMU!" (+ izbor njenih najboljših outfitov) (foto: Nika Zorjan) Nika Zorjan
3. 11. 2021

Preden ti pokažemo, za kateri modni dodatek gre, naj ti pokažemo nekaj njenih zadnjih Instagram objav, s katerimi je v nas vzbudila željo po ... šopingu! 

#1

Nika izgleda odlično v rdeči barvi - se strinjaš? Nas je dodatno navdušila romantična čipka te obleke in seveda ujemajoča šminka.

U-A-U!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

#2

Verjetno se strinjaš, da bi težko zgrešile obleko v Cosmo roza barvi, kajne? Tale ja zagotovo prva ujela naš pogled ob pregledu Nikinega profila.

Kako ti je všeč živahen roza odtenek?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

#3

Če te rdeča prej ni prepričala, pa te bo zagotovo naslednji outfit, s katerim se (sicer zelo potiho) tudi me že zelo veselimo zime!

Kaj ni noro simpatična?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

#4

Naaajbolj pa nas je navdušila njena zadnja objava, v kateri je zbrala več različnih stajlingov, ki so popolni za jesen!

In kaj je najboljše? Njen novi najljubši modni dodatek ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

Gre za novi Huawei telefon nova 9, ki je opremljen z inovativnimi mobilnimi storitvami HMS, ki nudijo pametnejšo, bogatejšo, priročnejšo in varno uporabniško izkušnjo.

Zakaj pa je všeč Niki Zorjan?

"Ta barva paše k vsem outfitom, da ne govorim o odlični kameri!" je Nika zapisala pod svojo objavo, ki je bila 4K kamere prej navajena za snemanje videospotov, sedaj pa ima to funkcijo tudi na svojem pametnem telefonu.

Telefon nova 9 ti ponuja trgovino z aplikacijami AppGallery, zmogljiv vsestranski iskalnik Petal Search, zemljevide Petal Maps, ki jih je mogoče uporabljati s kretnjami, in sklop pisarniških orodij. 

Nova 9 je dinamičen, eleganten in neodvisen - takšen, kakršno je Cosmo dekle.

Z njim boš huuude fotke lahko posnela tudi ponoči in v mrazu, saj je telefon opremljen s funkcijama ekstremnega nočnega videa in tehnologijo z umetno inteligenco podkrepljene stabilizacije, ki prepreči slabe posnetke zaradi tresočih rok.

Kam z vsemi fotografijami?

Po nedavni raziskavi je Evropa je na drugem mestu z 2000 petabajti shranjenih podatkov. Ampak Nika pravi, da danes shranjevanje velikih količin podatkov, predvsem fotografij, videovsebin in podobno ni problem. Večino shrani v HUAWEI Cloud. Sicer nam je zaupala, da svoje najljubše aplikacije poišče v trgovini AppGallery, pomaga pa si tudi z iskalnikom Petal. Še eno zanimivo novo orodje na njenem Huawei nova 9 je Gspace, ki je nekakšno virtualno središče do nekaterih Googlovih in drugih priljubljenih aplikacij. Med drugim boste tu našli Facebook, Gmail, Instagram, YouTube, Drive itd.

Prazna baterija te ne more presenetiti, saj je opremljen s kapaciteto 4300 mAh in hitrim polnjenjem, ki jo napolni v le 38 minutah, ter tako sledi tvojemu življenskemu slogu.

Več o telefonu poišči na huawei.si.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)