NEXT na voljo tudi na Hrvaškem

NEXT, najznamenitejša britanska modna blagovna znamka, od 29. septembra tudi na Hrvaškem.

14. 11. 2013 | Promocijsko sporočilo

NEXT, ena izmed najbolj znanih britanskih modnih blagovnih znamk, je prek posredništva podjetja Britton prispela tudi na Hrvaško. Prva trgovina NEXT je svoja vrata kupcem odprla konec septembra 2013 v nakupovalnem centru Point v zagrebškem naselju Vrbani.

Na skupno več kot 600 kvadratnih metrih nakupovalne površine ponujajo bogato izbiro najnovejše otroške, ženske in moške kolekcije oblačil te slavne blagovne znamke, ki simbolizira privlačne modne kombinacije in prepoznaven stil v izvrstnem razmerju s kakovostjo in ceno.

Nova kolekcija za jesen/zimo 2013 s prelepimi pleteninami in neštetimi možnostmi kombiniranja oblačil ter modnih dodatkov prikazuje raznoliko paleto najnovejših trendov iz sveta mode.

NEXT

O blagovni znamki NEXT:

  • NEXT je britanska modna blagovna znamka z več kot 30-letno tradicijo, ki pod svojim okriljem združuje kolekcije oblačil in modnih dodatkov za otroke, ženske in moške in jih prek posredniške prodajne mreže, ki vključuje prek 700 trgovin, nudi širom sveta. Priljubljeno modno blagovno znamko visoke ulične mode NEXT nekateri označujejo celo kot 'britanska Zara'.

O Brittonu:

  • Britton, d. o. o. je dolgoletni zastopnik in distributer uspešnih svetovnih blagovnih znamk iz sveta športa (Nordica, Rollerblade, Salice) in mode (Gaastra, McGregor, od zdaj pa tudi Next). Poslovni načrti, vezani na blagovno znamko Next, so ambiciozni in v naslednjih petih letih predvidevajo širitev prodajne mreže Next v vsa večja hrvaška mesta.