Ne veš več, kako nositi DŽINS? Tako ga stilirajo MODNE ikone (zelo domiselno!)

Me smo se zaljubile v kombinacijo, ki jo je s kavbojkami ustvarila Rosie! 😍

Ne veš več, kako nositi DŽINS? Tako ga stilirajo MODNE ikone (zelo domiselno!) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 1. 2020

Zima in mraz nas običajno povlečeta v monotone stajlinge, ki se iz dneva v dan ne razlikujejo prav dosti. Kavbojke, plašč, topli čevlji in akcija. Ti je znano? Tudi Cosmo dekleta obožujemo kavbojke, a včasih se nam zdi, kot da smo vsak dan oblečene enako. 

Tako kavbojke kombinirajo modne ikone ...

Na srečo nam manekenke, modne navdušenke in zvezdnice vedno znova dokazujejo, da kavbojke niso tako zelo dolgočasne, saj jih lahko kombiniraš s čimerkoli. To zimo nas navdušujejo pletene jopice, ne moremo se ločiti niti od usnja, s prevelikim blazerjem pa v vsakem primeru ne moreš zgrešiti.

1) USNJE

Kaia Gerber dokazuje, da je usnje resnično IN, saj je svoj ležeren par kavbojk kombinirala z usnjeno jakno ter dodala par klasičnih Converse superg v modri barvi.

👉 Zate imamo 5 (zelo) KUL načinov, kako v 2020 nositi SUPERGE

2) PLETENE JOPE

Obožujemo pletenine! Zadnjih nekaj mesecev so nas nad preprostimi pletenimi jopicami navdušile najprej Kendall Jenner, sedaj pa nas je v Parisian Tuck prepričala še Hailey Bieber.

👉 Poglej, kaj je PARISIAN TUCK in kako bomo letos nosile pletene jope

3) ČRNINA

Če si ljubiteljica črne barve in all-black stajlingov, ti bo všeč kombinacije Rosie Huntington-Whiteley. Zelooo oprijete črne džins hlače je namreč kombinirala s črno srajco v videzu usnja in čudovitim parom visokih pet. Zaljubljene smo! 😍

4) PREVELIK SUKNJIČ

Je sploh kdo, ki over-sized blazer nosi bolje, kot Emily Ratajkowski? Upamo si trditi, da ne. Emrata, kakor jo ljubkovalno kličejo, nas je navdušila s prevelikim suknjičem, zraven pa obula opazne rdeče visoke pete. 

👉 TAKO moraš kombinirati prevelik suknjič (da ne boš videti kot vreča)

5) PULI

Victoria Beckham nas v zadnjem času navdušuje (še bolj kot običajno), vedno znova pa dokazuje, kako zelo šik so lahko preproste hlače iz džinsa. Nizke ali visoke, oprijete ali široke ter celo raztrgane. Prepričane pa smo, da čisto vsem parom pristaja črn puli. 😍

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Obožuješ PULIJE? 😍 To je 5 načinov, kako jih to zimo nosijo stilske ikone!
Priporočamo tudi: Poglej, kako HUDO je krilo in suknjič stilirala Nika Ambožič Urbas (Zvezde plešejo)