To poletje klasično črno obleko zamenjamo z rjavo: Mango predstavlja odličen model

11. 6. 2024
To poletje klasično črno obleko zamenjamo z rjavo: Mango predstavlja odličen model (foto: Profimedia)
Profimedia

Zaljubila se boš v njo. 😍

Od dvajsetih let prejšnjega stoletja, ko je legendarna Gabrielle Coco Chanel popularizirala "majhno črno obleko", velja ta kos za enega najbolj vsestranskih, ki jih lahko imamo v omari. Čeprav je črna obleka za mnoge še vedno prva izbira, ko želijo varno izbiro, so nekatera ustaljena modna pravila sčasoma izgubila na pomembnosti. Danes te, na primer, nihče več ne bo označil za "modnega prestopnika", če ne uskladiš čevljev s torbico ali če kombiniraš srebrn in zlat nakit. Enako velja, če klasično črno obleko zamenjaš z, recimo, rjavim modelom, ki se lahko izkaže za prav tako praktičnega.

Čokoladno rjava je nedvomno ena izmed barv te sezone, kar je postalo očitno že v zimskih mesecih. Priča smo bili veliki priljubljenosti rjavih modnih dodatkov, ki so se spomladi odlično vključili v naraščajoči trend "boho šika", zdi se, da bo to poletje zaznamovala prav zemeljska paleta barv.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sherien Boni | شيرين بني (@sherienboni)

Obleka v rjavi barvi, izdelana iz kakovostnega, zračnega materiala kot so lan, bombaž ali viskoza, bo z lahkoto postala del tvojih poletnih kombinacij, pa tudi kos, po katerem boš posegala vsako leto. Odlično jo bodo dopolnili nevtralni ali zlati detajli, pri stiliranju pa vsekakor ne bi smela izogibati niti živih odtenkov, niti črne, čeprav smo se tega tradicionalno izogibali. Odličen primer je čokoladno rjava obleka iz viskoze iz nove kolekcije Mango, ki je pritegnila našo pozornost z asimetričnim krojem in spretno pozicioniranimi naborki za poudarjanje pasu in doseganje ženstvene silhuete. Da gre res za poletni "must-have", potrjuje tudi dejstvo, da je ta model skoraj povsem razprodan v spletni trgovini blagovne znamke.

Mango (49,99 evra)

Ne spreglej:

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave