Navdušene smo nad TEMI supergami s platformo!

Si predstavljaš, kako bi bila tvoja zbirka čevljev videti brez superg? No, mi si zagotovo ne. To jesen so superge s platformo “it” kos.

Navdušene smo nad TEMI supergami s platformo! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
27. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

Zato smo pripravili izbor superg, primernih za hladnejše in bolj mokre dni. Po videzu so malo bolj kompaktne, saj so podplati konkretno debeli, a vseeno so obdržale eleganten videz, mi pravimo, da so “stajliš”. Najdeš jih na policah trgovine Mass in verjamemo, da te bodo navdušile.

Rdeča nit so debeli podplati in detajli

Si med tistimi, ki jih v nakup nove obutve prepričata ne samo udobnost in uporabnost, ampak pri čevlju iščeš nekaj več? No, superge s platformo te to jesen ne bodo pustile na cedilu. Letos namreč niso poudarjeni le podplati, ampak tudi detajli, kot na primer roza verižica z logotipom na športno elegantnih supergah Tommy Hilfiger. Ali pa bel podplat na črnih supergah z lakastimi trakovi z netki. Te so seveda podpisom Steve Madden in z njimi si lahko omisliš tudi bolj eleganten stajling.

Obožuješ detajle?

Tokrat boš zares navdušena, saj ne manjka srebrnih in zlatih dodatkov na supergah, podplatov, potiskanih z logotip, takšne so na primer Liu Jo in Guess, ter kombinacij z mrežicami. Za udarne stajlinge pa nikoli ne razočarajo superge Buffalo, ki že od nekdaj slavijo po platformi.

Če si bolj zmrznjene sorte in te že ob misli, da te bo zeblo v noge, kar strese, smo zate izbrskali naravnost popolno  kombinacija superg s platformo in mucko, detajla, ki bo poskrbel, da boš v stilu in, da ti bo toplo. 

Celotno ponudbo čevljev najdeš na mass.si.