Natečaj British Councila išče vzhajajoče zvezde sveta mednarodne mode

V petek, 3. junija, se bo med 16. in 19. uro v prostorih F-cluba pod Ledeno dvorano v Hali Tivoli odvijal atraktiven modni dogodek: izbor slovenskega finalista Mladi ustvarjalni podjetnik s področja mode.

26. 5. 2011

Finalni modni dogodek v F-clubu bo sklenil natečaj Mladi ustvarjalni podjetnik za ustvarjalce na področju mode, ki ga je razpisal British Council, nacionalni zmagovalec natečaja pa se bo udeležil izobraževalnega programa v Združenem kraljestvu, kjer bo med drugim dobil priložnost za izjemno koristno navezovanje stikov in izmenjavo zamisli s kolegi, ki delujejo na področju modne industrije v Združenem kraljestvu in drugih državah. Obisk Združenega kraljestva bo potekal med londonskim tednom mode septembra 2011.

Modni oblikovalci se bodo v okviru dogodka predstavili mednarodni strokovni žiriji, ki jo sestavljajo:

  • Romana Kramar, direktorica Modiane,
  • Barbara Podlogar, modna oblikovalka,
  • Joseph Rain, direktor agencije ASANTI MAA,
  • Stefan Siegel, ustanovitelj Not Just a Label,
  • in Petra Windschnurer, urednica mode in lepote pri reviji Elle Slovenija.

Slovenski finalist bo torej razglašen isti dan, zvečer, na dogodku ob predstavitvi novega modnega portala www.fashion.si v F-clubu ob 20.30, pa bodo kreacije oblikovalcev predstavili tudi na modni reviji.

Dodatne informacije o natečaju Mladi ustvarjalni podjetnik na področju mode 2011!

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri