Našli smo, kje lahko kupiš TISTO majico, ki jo je na volitvah nosila Urška Bačovnik Janša! (NE boš verjela, koliko stane!)

Če se je tudi tebi TA majica zdela noroo lepa, ti sporočamo, da jo lahko kupiš na TEJ povezavi!

Našli smo, kje lahko kupiš TISTO majico, ki jo je na volitvah nosila Urška Bačovnik Janša! (NE boš verjela, koliko stane!) (foto: Bobo) Bobo
26. 4. 2022

O pomenu, ki se skriva za potiskom majice, ki jo je včeraj za volitve oblekla Urška Bačovnik Janša, žena Janeza Janše, smo že pisali. 

Ne glede na to, ali je s to majico Urška želela poslati sporočilo ali ne, pa se lahko prav vse strinjamo, da je bila majica zelo lepa in je krasno dopolnjevala njeno izbiro oblačil. 

Marsikatera izmed vas se najbrž tudi sprašuje, kje je Urška to majico kupila in koliko stane. 

Majico lahko kupiš na TEJ povezavi, stane pa 21,45 evra. Izbiraš lahko med šestimi različnimi barvami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janez Janša (@jjansasds)

Urška je bila oblečena v majico gejevskega aktivista in borca za pravice LGBT. Na beli majici je bilo upodobljeno srce, ikonična ilustracija Keitha Haringa Heart of Men.

Haring je že preminuli ameriški umetnik, ustvarjalec pop arta iz 70. in 80. let prejšnjega stoletja in aktivist za pravice istospolno usmerjenih, ki je v tej skupnosti še posebej cenjen.

Upodobitev kolaža, ki tvori srce, je Haringova alegorija na svobodno ljubezen, širjenje zavedanja o nevarnosti aidsa in pomen svobodnega, a varnega seksa.

Preberi še: Urška Bačovnik Janša z včerajšnjim stajlingom pošiljala SKRIVNO sporočilo (in Janez verjetno NI vedel zanj)

Priporočamo tudi: Sedemdeseta so se vrnila in v Primarku smo našle te kose za najbolj popoln stajling