Naša stilistka je preizkusila 17 SPODNJIC in našla takšne, ki ti ne zlezejo v RI*

Članek za vse, ki ne maramo tangic!

Naša stilistka je preizkusila 17 SPODNJIC in našla takšne, ki ti ne zlezejo v RI* (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2022

Če nisi ravno ljubiteljica tangic ali brazilk, potem si se že zagotovo srečala z naslednjo težavo: spodnjice ti vedno zlezejo med ritnici!

Gre za eno najbolj pogostih in najbolj neugodnih nadlog oblačenja, za katero pa obstaja precej enostavna rešitev.

Udobno spodnje perilo je približno 100-krat pomembnejše od dejanskih oblačil, ki jih nosiš, da bi se na splošno počutila kar najbolje. Nakupovanje oblek je morda veliko bolj razburljivo, ampak če imaš pod popolnoma ukrojenim krilom neprimerno spodnje perilo, lahko pozabiš na samozavestno hojo.

V predalu za spodnje perilo moraš torej imeti pravo spodnje perilo, ki prepreči nabiranje materiala in zagozditve...

...naša stilistka je preizkusila kar 17 različnih modelov spodnjic in izbrala tiste, ki obstanejo na mestu!

Preberi še: Te zaradi nošenja torbe vedno bolijo rame? Nosiš jo povsem napačno! (imamo rešitev)

Če si torej ena izmed mnogih žensk, ki nikoli več ne bodo nosile tangic, iz očitnih razlogov, kot je ta, da res ne preneseš občutka, da imaš tanek kos tkanine med zadnjico, beri dalje.

Obstaja celo vesolje možnosti, kot so na primer klasične oblike spodnjic, za katere prisežemo, da nas spominjajo na hlačke iz nočnih mor iz otroštva.

Običajno so najudobnejši pari spodnjega perila v obliki hipster hlačk, boksaric ali spodnjic z visokim izrezom, ki sicer zagotavljajo manj pokritosti kot tradicionalne hlačke, vendar veliko več tkanine kot tangice.

Ne glede na stil, ki ti je ljubši, se te spodnje hlačke ponašajo z lastnostmi, kot so stranska elastika, varovalni trakovi za noge in brezšivni materiali in so zato tvoja prva obrambna linija pred grozljivim zagozdenjem.

Priporočamo: Trik naše stilistke: če boš nosila takšne majice, boš v trenutku videti bolj vitka

#1 Izberi moderne hlačke s stranskimi elastičnimi vložki, ki so bile narejene posebej za preprečevanje nabiranja materiala

Če se ne moreš otresti slabih spominov na ogromne "mamaste" hlačke, ti bodo te sodobne hlačke bolj všeč.

Izberi takšne, ki imajo stranske elastične trakove, ki preprečujejo zagozdenje, zagotavljajo popolno udobje in pokritost, izdelane pa so iz svilnate mešanice mikrovlaken iz najlona in spandeksa. Pas naj bo udoben in visok, da ne bo zadušil tvojih stegen.

#2 Udobne hipster hlačke iz mikrovlaken ostanejo na mestu ves dan

Hipster model hlačk velja za nekatere najbolj udobne spodnje hlačke. Izberi takšne, ki so narejene iz mehkih, brezšivnih mikrovlaken (kar pomeni, da ni vidnih črt spodnjih hlačk - hura!). Hipster hlačke ostanejo na mestu ves dan, zahvaljujoč optimalni odprtini za noge in raztegljivemu pasu.

Ena od kultnih znamk, ki izdeluje hipster hlačke z kar največ udobja je Bali. Izdelane so iz najlona in spandeksa ter so na voljo v več kot 15 lepih barvah, na voljo pa so tudi trije različni paketi.

Preberi tudi: To so hlače, po katerih te bodo to sezono spraševali vsi (top trend poletja)

#3 Brezšivne hlačke z visokim izrezom

Če imaš pri tangicah občutek, da si preveč razkrita (ali pa se ti zdijo preprosto nevzdržno neudobne), tradicionalne hlačke pa niso tvoj stil, izberi brezšivne hlačke z visokim izrezom, ki so idealen hibrid.

Izberi hlačke, ki so narejene iz mikrovlaken z elastičnimi stranskimi šivi, ki spodnjice držijo na mestu, ali brezšivne hlačke, ki se ti po velikosti popolnoma prilegajo (kot druga koža).

Takšne hlačke se ne dvignejo, material bo obstal na mestu in ne bodo se zagozdile med zadnjico.

Fotografije: Profimedia