Največji trendi obutve jeseni 2018 (+ 9 modelov čevljev)

Ste že pripravljene na novo modno sezono? Že veste, kateri so največji trendi obutve to jesen in zimo? Poglejte si, kakšna obutev bo vaša sopotnica to modno sezono.

13. 9. 2018
Slika 1/10

Po vročem poletju je pred nami nova sezona modnih trendov ter svežih stilskih idej ...

Promocijsko gradivo

To jesen bodo modno sceno prevetrili trendi, ki bodo velik pečat pustili na obutvi in dodatkih. Nova kolekcija najbolj modne obutve za jesen in zimo je že preplavila police v Massu, kjer poleg novih trendov napovedujejo tudi preporod nekaterih starih, ki jih morda niste pričakovali.

To so trendi, ki bodo prevladovali:

1. Urbane superge

Nepogrešljive modne sopotnice vsekakor ostajajo urbane superge v vseh oblikah, posebej opazne pa so 'ugly sneakers', ki jih ekstravagantne oblike in barvne kombinacije delajo še posebej modne.

2. Gležnjarji in škornji

Jesen seveda ne bo popolna brez gležnjarjev in škornjev, med njimi masivnih bikerskih bulerjev s kovinskimi dodatki za modne upornike.

3. Čevlji v beli barvi

Nova sezona nakazuje preporod trendov iz prejšnjega desetletja, saj je oblekla gležnjarje in škornje v belo barvo in tekstilne karo vzorce, vrnili pa so se tudi širši nagubani škornji ter posebna trikotna peta, ki je ena izmed adutov te sezone.

4. Živalski vzorec

V velikem slogu se vrača tudi živalski vzorec, ki krasi vse vrste obutve.

5. Čevlji v stilu Balenciage

Kot novejši trend pa so na urbanih ulicah zelo opazne tudi superge in petke v stilu Balenciage, ki gleženj tesno objamejo kot nogavica in si jih enostavno poveznete na nogo.

Z naborom največjih trendov in novih modnih blagovnih znamk, med katerimi so Liu Jo, Lewis in Yellow Cab, prodajalec obutve Mass vsekakor napoveduje drzno modno sezono.

Preberi še: Lili Žagar navdušila s spremembo pričeske!

Priporočamo tudi: Grde superge, ki jih bomo nosile to jesen (8 top modelov)