Največji modni kiksi leta 2014

Nihče ni popoln, to je neizpodbitno dejstvo in še toliko bolj je ta stavek uporaben takrat, ko se svetovni zvezdniki po rdeči preprogi sprehodijo v stilsko zgrešenih kreacijah visoke mode. Trenutek je lahko boleč zanje, za nas in ne nazadnje kreatorje, katerih obleke nosijo. Mi smo tu, da bi kritično ocenili največje kikse leta, ki še zdaleč niso ušli našemu ostremu modnemu očesu.

Največji modni kiksi leta 2014 (foto: Profimedia) Profimedia
29. 1. 2015

Poleg neoprostljivih napak, ki so jih zvezdniki zakrivili na različnih postranskih dogodkih, so se kot slaba reklama v spomin najbolj vtisnili tisti z glamuroz­nih prireditev leta.

Začelo se je s prireditvijo za nagrade zlati globus, kjer si 'grob' delita Julia Roberts in Paula Patton.

Paula

Medtem ko se je Paula utapljala v valovih cvetočih materialov, je Julio davila bela srajca, ki jo je nespretno vstavila pod glamurozno obleko.

Julia

Umori na rdeči preprogi Met Gale so nam dali misliti, da je na obhodu serijski morilec visoke mode.

Že ko smo komaj preboleli babičin kavč, v katerega je bila na isti prireditvi leto prej oblečena visoko noseča Kim Kardashian, so nam nov material za modno migreno posredovale bombončica Lilly Allen ...

Lilly

... mrtev kanarček Katy Holmes ....

Katy

... in očitno prisilno omamljena (ker druge razlage ni) Lupita Nyong'o, ki je prišla oblečena v kostum Petra Pana in dobre vile v enem.

Lupita

Sicer pa so novica leta predvsem prosojne kreacije, ki so povsem osvojile Hollywood in tamkajšnje rdečepreprogašice. Trendu je poleg Rihanne sledila tudi Kim Kardashian, ki je prišla oblečena v hibrid oklepa Ivane Orleanske in podzemne oprave S&M.

Kim

V to, da smo res­nično videli več, kot smo si kdajkoli želeli, nas je prisilila tudi Amber Rose, ki si s Kim očitno ne deli samo moških, ampak tudi mučilne obleke. Trendu deloma sledi Tara Reid, ki kljub kontroverznemu trebuhu z vesel­jem pokaže, kaj se skriva med obleko.

Tara

Za to ji damo plus točke, ker se v celoti sprejema, in to je zdrav odnos do samega sebe.

Jessie J je prav tako zaplavala v svoj svet, kjer še kraljujejo s kristali posuti oprijemajoči kombinezoni kožne barve ...

Jessie

Kaj pa praviš na opravo Katy Perry, ki se ji je zdelo humorno, da se s spremljevalcem prikažeta kot kopija Justina Timberlaka in Britney Spears?

Perry

Fashole ali 'modna rit' leta pa bi bila tudi po mnenju pokojne modne policistke Joan Rivers prav gotovo Miley Cyrus.

Miley

Miley je dokazala, da ni slišala za mejo dobrega okusa in da je njeno telo last vseh nas.

Ocenila modna mrha Manja Plešnar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri