Najbolj modno oblečeni otroci slavnih

Otroci zvezdnikov so vedno oblečeni v skladu z zadnjimi modnimi trendi, zato vedno več modnih hiš ustvarja linije za otroke znanih modnih navdušenk. Da, večinoma si prav mame dajo duška in navdušenje nad modo pokažejo tudi na svojih otrocih. Pa si poglejmo nekatere zvezdniške otroke, ki krojijo današnje modne smernice.

Najbolj modno oblečeni otroci slavnih (foto: Profimedia) Profimedia
21. 8. 2013

Victoria Beckham – Cruz, Brooklyn, Romeo in Harper so vedno skrbno urejeni in oblečeni po zadnjih modnih smernicah. Najmlajši Romeo je pri rosnih  10 letih že posnel reklamno kampanjo za modno hišo Burberry.Na zadnje se jim je zdaj pridružila še mala Harper, ki je več kot očitno mini verzija svoje slavne mame.

Camilla Alves, brazilska manekenka, ki ima z Matthewom McConaugheyjem hčerko Vido in sina Levija, vedno poskrbi za brezhiben videz svojih otrok. Večinoma so vsi v družini barvo usklajeni.

Jessica Alba in prikupna Honor Marie Warren sta pogosti tarči paparacev, zaradi česar je Honor postala prava mala modna ikona.

Sandra Bullock, ki je posvojila sina Louisa, je njegov stil prikrojila svojemu. Sandri se vidi, da daje veliko prednost elegantnemu udobju, zato je Louis vedno oblečen modno, a vselej udobno.

Rachel Zoe, modna stilistka slavnih, je sina Skylerja že potisnila v sam vrh otroške modne industrije. Rachel je že razkrila, da ima mali Skyler svojo omaro z oblačili, ki so jih oblikovali najbolj znani modni oblikovalci. Njegov zaščitni znak pa je nedvomno klobuček.

Miranda Kerr, ki je med najbolj prepoznavnimi manekenkami na svetu, svojega sina oblači športno. Njen najljubši modnii dodatek za sina je klobuček ali kapa, saj je malega Flynna težko videti brez pokrivala.

Gwen Stefani  in njen sin Kingston sta pravi modni tandem.  Kingston je že dolgo znan kot eden najbolje oblečenih slavnih otrok in pogosto kroji modne smernice.