NAGRADNI IZZIV: Pošlji poletni poljub in osvoji Elixino zapestnico

Deli z nami poljub, nežen ali vroč,  pokaži, da ti je mar in da je življenje lahko lepo. Najbolj izvirno fotko bo Elixa nagradila z modno zapestnico iz pravega jekla.

1. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

Kot nalašč zate!

Blagovna znamka Elixa pri oblikovanju svojega nakita in ur združuje sodobno obliko in modne trende ter ustvarja modne dodatke, ki so namenjeni pogumnim ženskam, ki ljubijo več od običajnega – barvito, raznoliko in zanimivo.

Elixa ponuja široko paleto nakita (uhane, prstane, obeski, zapestnice, ogrlice, verižice, obroče) in ur (iz keramike, jekla, jekla zlate barve, titaniuma, ..) in je zato kot nalašč za vse sodobne ženske in dekleta, ki za vsako priložnost potrebujejo primeren nakit, ki dopolni izbrano obleko.

Elixin poletni poljub

Naloži fotografijo kako poljubljaš (strastno ali samo na lička) svojega dragega, najboljšo prijateljico, otroka, kosmatega hišnega ljubljenčka ali drevo ... navduši nas z izvirnostjo in pošlji fotko, ki res izžareva poletne vibracije.

1. Posnemi fotografijo in jo naloži.

2. Izberi med 6 različnimi polaroidnimi okvirji.

Na voljo imaš 6 različnih barv s katerimi boš še lažje poudarila stanje oz. sporočilo, ki ga s fotografijo želiš povedati:

  • MODRA: barva mehkobe, umirjenosti in sočutja
  • ZELENA: barva harmonije in ravnovesja
  • RUMENA: barva veselja, modrosti in domiselnosti
  • RDEČA:  barva moči, zdravja in vitalnosti
  • VIJOLA:  barva domišljije in duhovnosti
  • BELA:  barva čistosti, dobrodošlice, topline

3. Vpiši svoje podatke in nikar ne pozabi na koncu stisniti gumba POŠLJI.

Povabi prijatelje, da všečkajo

Fotografija, ki bo imela največ všečkov dobi super nagrado, zapestnico Elixa! Nikar ne odlašaj in svoje prijatelje povabi, da všečkajo tvojo fotografijo, saj si tako povečaš možnosti, da bo huda Elixa zapestnica pristala ravno na tvoji roki.


Nagradna igra poteka od 29. maja do 18. junija 2017.

Zmagovalka je ...

Nikolina Valant, ki prejme super nagrado, zapestnico Elixa.