Nagradna igra: Biserček.si predstavlja novo kolekcijo!

Spletni Cosmo podarja tri čudovite kose nakita iz bogatega asortimana uhanov, prstanov, verižic in zapestnic iz nove spletne trgovine Biserček.si.

5. 1. 2012

Če boš malo pobrskala po spletnem portalu www.bisercek.si, boš videla, da spletna trgovina ponuja nadvse trendi in modne kose nakita - dobre kvalitete in po ugodni ceni, z minimalnimi stroški poštnine, prav te dni pa so dobili in svoji ponudbi dodali tudi svojo čisto novo kolekcijo. In zakaj bi morala imeti kakšen prav takšen kos? Zato, ker lahko že samo z nakitom spremeniš svoj celotni 'stajling'.

Lahko si oblečena v navaden jeans in navadno majčko, pa si lahko že z enim sami kosom takšnega nakita videti, kot da si za urejanje potrebovala celo večnost. In če si boš zaželela bolj elegantnega stila, si lahko nadaneš perla zapestnico s charmi in se - mirna, da si videti več kot odlično - odpraviš v službo. Pa zvečer na pijački?  Za to večerno družabno priložnost se lahko okitiš z dolgo, bogato verižico iz temne kovine. In bo to to!

Nagradno vprašanje

Spletna trgovina Biserček.si bo trem Cosmo srečnicam podarila naslednje tri kose nakita:

  • Uhane (sovice),
  • Prstan (z velikim modrim kamnom),
  • Verižica (okrogli leopard).

In kako boš prišla do enega izmed njih?

Odgovor na naše nagradno vprašanje:

  • Kako je možen oseben prevzem nakita e-trgovine Biserček.si? Namig: Biserček.si!

... pošlji na nagrade@adriamedia.si (v naslov zapiši Nakit Biserček.si). Ne pozabi pripisati še svojih osnovnih podatkov (ime, priimek, naslov in telefonsko številko).

Pa veliko sreče ;)

Žrebamo v roku 14 dni!